Το iQOO 10 Pro εμφανίζεται στο Geekbench με Snapdragon 8+ Gen 1, 12 GB RAM

Το iQOO 10 Pro εμφανίζεται στο Geekbench με Snapdragon 8+ Gen 1, 12 GB RAM

Η σειρά iQOO 10 έρχεται στις 19 Ιουλίου και αναμένουμε από το μέλος Pro να έχει chipset Snapdragon 8+ Gen 1. Σήμερα έχουμε μια κάπως επιβεβαίωση καθώς το τηλέφωνο με αριθμό μοντέλου V2218A εμφανίστηκε στο Geekbench με την πλατφόρμα Qualcomm. Διαθέτει επίσης 12 GB RAM και τρέχει Android 12.

iQOO 10 Pro appears on Geekbench with Snapdragon 8+ Gen 1, 12 GB RAM

Η μητρική πλακέτα του τηλεφώνου αναφέρεται ως “taro”, η οποία είναι η κωδική ονομασία για την τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm και γνωρίζουμε ότι είναι η έκδοση plus λόγω της μέγιστης συχνότητας CPU 3,19 GHz. Η λίστα μας λέει επίσης ότι το iQOO 10 Pro φτάνει τα 7.374 στη βαθμολογία ενός πυρήνα και τα 17.142 για πολλούς πυρήνες.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την απόδοση με το iQOO 9 Pro με το Snapdragon 8 Gen 1, γιατί όποιος έκανε το σημείο αναφοράς, έτρεξε την παλαιότερη έκδοση Geekbench 4.

Το επερχόμενο iQOO 10 Pro θα μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, όσον αφορά την τοποθέτηση της κάμερας. Η ανανέωση του chipset είναι μια μεγάλη αλλαγή που περιμένουμε, ενώ μια άλλη, ακόμα μεγαλύτερη, είναι η υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 200W, η οποία θα το κάνει το πιο γρήγορο στην αγορά μόλις κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *