Η διαρροή αποκαλύπτει επιλογές χρωμάτων και αποθήκευσης για το επερχόμενο Samsung Galaxy Z Fold4

Η διαρροή αποκαλύπτει επιλογές χρωμάτων και αποθήκευσης για το επερχόμενο Samsung Galaxy Z Fold4

Νωρίτερα αυτό το μήνα υπήρξε μια αναφορά για τα χρώματα Galaxy Z Fold4 και Z Flip4 που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο. Περισσότερες συγκεκριμένες λεπτομέρειες είναι τώρα διαθέσιμες χάρη στον χρήστη Evan Blass, ο οποίος βρήκε μια λίστα με SKU για το Fold.

Η λίστα επιβεβαιώνει την προσθήκη του νέου Μπεζ χρώματος από την προηγούμενη αναφορά. Ωστόσο, το Πράσινο δεν φεύγει, όχι εντελώς τουλάχιστον – υπάρχει ένα χρώμα που ονομάζεται «Γκρι Πράσινο». Υπάρχει επίσης το κόκκινο Βουργουνδίας, το οποίο είναι πιο τολμηρό από οποιοδήποτε από τα χρώματα εκκίνησης του Z Fold3. Επιτέλους, ο σταθερός Phantom Black ζει για έναν ακόμη χρόνο.

Leak reveals color and storage options for the upcoming Samsung Galaxy Z Fold4

Η λίστα περιέχει επίσης τη χωρητικότητα αποθήκευσης για τα τηλέφωνα, εμφανίζοντας μόνο τρεις επιλογές: 128GB, 256GB και 512GB. Η προσθήκη μιας επιλογής 128 GB προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι το περσινό μοντέλο ξεκίνησε από τα 256 GB.

Η λίστα φέρνει άλλη μια απογοήτευση – η φημολογούμενη έκδοση 1 TB δεν περιλαμβάνεται. Αυτό μπορεί επίσης να είναι άσχημα νέα για τη φημολογούμενη έκδοση 512 GB του Z Flip4 (το Z Flip3 ήταν διαθέσιμο μόνο με αποθηκευτικό χώρο 128 GB και 256 GB).

Φυσικά, αυτή η λίστα μπορεί να είναι ελλιπής – το 1TB Galaxy Z Fold4 μπορεί να περιορίζεται σε λίγες μόνο χώρες ή μπορεί να κυκλοφορήσει αργότερα. Τουλάχιστον περιμένουμε να είναι διαθέσιμη μια έκδοση Thom Browne, η οποία επίσης δεν βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *