Η Xiaomi θα αποκαλύψει το πρώτο της πρωτότυπο αυτοκινήτου τον Αύγουστο

Η Xiaomi θα αποκαλύψει το πρώτο της πρωτότυπο αυτοκινήτου τον Αύγουστο

Τεχνικά, αυτό δεν είναι το πρώτο EV που κυκλοφορεί η Xiaomi. Αυτό θα ήταν το ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi M365. Υπάρχει ένα «χμ, πραγματικά» γεγονός που πρέπει να το πετάξεις στους φίλους σου. Πέρα από τα αστεία, ο κινεζικός κολοσσός ανέλαβε μια μεγάλη δέσμευση στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων πέρυσι, δεσμευόμενος να επενδύσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα δέκα χρόνια.

Στην τελευταία εξέλιξη σε αυτό το μέτωπο, ο ιδρυτής της εταιρείας Lei Jun αναμένεται να αποκαλύψει το πρώτο πρωτότυπο EV τον Αύγουστο. Αυτό το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από την HVST Automobile Design, υπεύθυνη για το πρωτότυπο αυτοκίνητο Maven της WM Motor. Μετά την αποκάλυψη, το πρωτότυπο προορίζεται για περαιτέρω δοκιμές στο δρόμο και μπορούμε ενδεχομένως να αναμένουμε την έναρξη μιας εκστρατείας PR αυτοκινήτου Xiaomi.

Xiaomi will unveil its first car prototype in August

Ωστόσο, τα αυτοκίνητα της πραγματικής παραγωγής έχουν ακόμη κάποιο χρόνο άδειας. Το εργοστάσιο κατασκευής Xiaomi Auto και το κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης θα κατασκευαστούν στο Yizhuang και τα πρώτα πραγματικά αυτοκίνητα αναμένεται να εγκαταλείψουν τη γραμμή παραγωγής του το 2024.

Θα πρέπει να μεταβείτε στο ArenaEV.com – τον αδελφό μας ιστότοπο αφιερωμένο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να μάθετε περισσότερα για το εργοστάσιο αυτοκινήτων της Xiaomi και την επερχόμενη σειρά τεσσάρων μοντέλων EV.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *