Η Microsoft διερευνά τη συνεχιζόμενη διακοπή λειτουργίας του Exchange Online και του Outlook

Η Microsoft διερευνά τη συνεχιζόμενη διακοπή λειτουργίας του Exchange Online και του Outlook

Η Microsoft διερευνά μια συνεχιζόμενη διακοπή λειτουργίας που επηρεάζει τις υπηρεσίες Microsoft 365, αφού οι πελάτες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την προσπάθεια σύνδεσης, πρόσβασης και λήψης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πύλη outlook.com και μέσω του Exchange Online.

“Διερευνούμε ένα πρόβλημα με τους χρήστες που έχουν πρόσβαση ή αντιμετωπίζουν υποβαθμισμένη λειτουργικότητα όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Exchange Online και http://outlook.com”, ανέφερε η Microsoft σε tweet μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter της εταιρείας για ενημερώσεις στις υπηρεσίες Microsoft 365.

Οι διαχειριστές ενημερώθηκαν επίσης ότι μπορούσαν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συνεχιζόμενα προβλήματα στο κέντρο διαχείρισης στα EX401976 και OL401977.

“Υποπτευόμαστε ότι μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητες πτώσεις δικτύου που συμβάλλουν στην υποβαθμισμένη εμπειρία και εξετάζουμε τα διαγνωστικά αρχεία καταγραφής για να κατανοήσουμε το γιατί”, πρόσθεσε η εταιρεία.

Αν και η Microsoft δεν αποκάλυψε το μέγεθος του προβλήματος, χιλιάδες αναφορές έχουν υποβληθεί τις τελευταίες 24 ώρες στο DownDetector από χρήστες του Outlook και του Exchange Online που είτε δεν μπόρεσαν είτε αντιμετώπισαν δυσκολίες κατά την προσπάθειά τους να συνδεθούν ή να στείλουν email.

Microsoft 365 tweet

Η Microsoft αναγνώρισε επίσης ότι οι πελάτες του Microsoft 365 ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση στην πύλη ιστού outlook.com ή σε ορισμένες από τις λειτουργίες της σε μια ενημέρωση στη σελίδα κατάστασης κατάστασης της υπηρεσίας.

“Οι χρήστες ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες ή δυνατότητες του outlook.com. Εξετάζουμε τις διαγνωστικές πληροφορίες και τα δεδομένα υποθέσεων υποστήριξης για να κατανοήσουμε την αιτία και να δημιουργήσουμε μια λύση”, εξήγησε η Microsoft.

“Διερευνούμε ένα πιθανό ζήτημα και ελέγχουμε για επιπτώσεις στον οργανισμό σας. Θα ενημερώσουμε εντός 30 λεπτών.”

Τον Ιούνιο, μια άλλη διακοπή λειτουργίας του Microsoft 365 επηρέασε πελάτες σε όλο τον κόσμο που προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Microsoft Teams και στο Exchange Online.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *