Η Apple στέλνει το iOS 15.6 και το iPadOS 15.6 με διορθώσεις σφαλμάτων και νέες ζωντανές αθλητικές λειτουργίες

Η Apple στέλνει το iOS 15.6 και το iPadOS 15.6 με διορθώσεις σφαλμάτων και νέες ζωντανές αθλητικές λειτουργίες

Σήμερα η Apple στέλνει μια νέα ενημέρωση για τα επιλέξιμα smartphone και tablet της, με τη μορφή iOS 15.6 και iPadOS 15.6. Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι μεταξύ των τελευταίων ή της τελευταίας ενημέρωσης που θα δει ο κλάδος 15.x, δεδομένου ότι το iOS 16 και το iPadOS 16 πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο.

Όσο το περιμένουμε, ας δούμε τι επιφυλάσσει το 15.6 για τα iPhone και τα iPad σας. Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχουν πολλές διορθώσεις σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός προβλήματος που έκανε τις Ρυθμίσεις να συνεχίσουν να λένε ότι ο αποθηκευτικός χώρος είναι γεμάτος ακόμα και όταν δεν ήταν πια, ένα ζήτημα που προκάλεσε επιβράδυνση ή διακοπή ανταπόκρισης των συσκευών braille κατά την πλοήγηση κειμένου στο Αλληλογραφία και ένα πρόβλημα στο Safari που έκανε τις καρτέλες να επανέλθουν αυτόματα σε προηγούμενη σελίδα.

Εκτός από αυτά, υπάρχει επίσης μια νέα δυνατότητα που ενσωματώνεται στην εφαρμογή TV: η επιλογή επανεκκίνησης ενός ζωντανού αθλητικού παιχνιδιού που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και παύσης, επαναφοράς ή γρήγορης προώθησης.

Τόσο το iOS 15.6 σε iPhone όσο και το iPadOS 15.6 σε iPad θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα για λήψη και εγκατάσταση ήδη μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *