Samsung Galaxy A24, A34 και A54: θα κυκλοφορήσει χωρίς κάμερες ανίχνευσης βάθους

Samsung Galaxy A24, A34 και A54: θα κυκλοφορήσει χωρίς κάμερες ανίχνευσης βάθους

  Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η Samsung θα αφαιρέσει τις άχρηστες κάμερες ανίχνευσης βάθους από το πίσω μέρος των επερχόμενων μοντέλων Galaxy A24, A34 και A54, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2023. Δεν θα αφαιρέσει επίσης τις σχεδόν άχρηστες κάμερες macro από αυτά τα τηλέφωνα, επομένως σταματά στα μισά του ταξιδιού της για να γίνει περισσότερο σαν το Nothing – μια εταιρεία που μόλις ανακοίνωσε ένα τηλέφωνο με μόνο δύο αισθητήρες κάμερας: τον κύριο και τον υπερευρυγώνιο.

Το ανοιχτό μυστικό στη βιομηχανία τα τελευταία χρόνια ήταν ότι οι περισσότερες μεσαίες σε αυτό το εύρος τιμών έχουν στην πραγματικότητα μόνο δύο χρήσιμες κάμερες, την κύρια και την εξαιρετικά ευρεία, αλλά οι κατασκευαστές ένιωσαν την ανάγκη να γεμίσουν το πίσω μέρος τους με τουλάχιστον μία επιπλέον μονάδα, αν όχι δύο – ένας αισθητήρας βάθους εδώ, ένας μονόχρωμος εκεί, μια κάμερα μακροεντολής κάπου επίσης.

Αυτό το “φούσκωμα”  των αισθητήρων (που αποδεικνύεται ότι προμήνυε τον πραγματικό πληθωρισμό) δεν έπεισε πολλούς ότι ένα Samsung ή Poco ή Redmi αξίας 200 δολαρίων έχει καταπληκτικές κάμερες επειδή απλώς είναι τόσες πολλές . Αλλά αυτή η τάση πραγματικά δεν μπορεί να πεθάνει αρκετά σύντομα, και φαίνεται ότι η Samsung θα κάνει το καθήκον της για να βοηθήσει. Ή τουλάχιστον θα είναι μια καλή αρχή αν αυτή η φήμη βγει έξω.

Η ίδια αναφορά συνεχίζει λέγοντας ότι το Galaxy A24 θα διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 50 MP, έναν υπερευρυγώνιο 8 MP και μια κάμερα macro 5 MP, ενώ το A34 θα έχει μια κύρια κάμερα 48 MP και θα διατηρήσει τα άλλα δύο ίδια. . Παραδόξως, το A54, το οποίο θα έπρεπε να είναι το υψηλότερο επίπεδο αυτής της ομάδας, θα έχει μόνο 5 MP ultrawide shooter, εάν αυτή η αναφορά είναι σωστή. Αυτό θα βρίσκεται δίπλα στην κύρια κάμερα των 50 MP και τη δυστυχώς ακόμα υποχρεωτική κάμερα μακροεντολής 5 MP της Samsung.

Η Samsung προφανώς θα χρησιμοποιήσει τους πόρους που δεν θα ξοδέψει για την τοποθέτηση αυτών των αισθητήρων βάθους στα τηλέφωνα για να «ενδυναμώσει» τις βασικές προδιαγραφές κάμερας για τους άλλους αισθητήρες. Το Galaxy A34 λέγεται ότι θα προσγειωθεί τον Μάρτιο του επόμενου έτους, ενώ το A54 θα πρέπει να φτάσει ένα μήνα αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *