Νέα διαρροή υποδηλώνει ότι η Samsung μπορεί να αυξήσει ελαφρώς την τιμή του Galaxy Z Flip4 στην Ευρώπη

Νέα διαρροή υποδηλώνει ότι η Samsung μπορεί να αυξήσει ελαφρώς την τιμή του Galaxy Z Flip4 στην Ευρώπη

Το Galaxy Z Flip4 της Samsung θα ανακοινωθεί στο Samsung Unpacked στις 10 Αυγούστου, αλλά μια νέα αναφορά από Pricebaba αποκαλύπτει τη λιανική τιμή της νέας πτυσσόμενης συσκευής στην Ευρώπη.

Το βασικό μοντέλο Galaxy Z Flip4 αναμένεται να είναι στα 1.080 € με 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Εν τω μεταξύ, οι παραλλαγές των 256 GB και 512 GB θα κοστίζουν 1.160 € και 1.280 €, αντίστοιχα. Η αναφορά μιας παραλλαγής 512 GB είναι ενδιαφέρουσα καθώς η Samsung δεν είχε μοντέλο Z Flip με τόσο μεγάλο χώρο αποθήκευσης.

Το Galaxy Z Flip3 κυκλοφόρησε στην Ευρώπη με λιανική τιμή 1.049 ευρώ, επομένως η προσαρμογή της αύξησης της τιμής είναι λογική δεδομένου του πληθωρισμού των κύριων νομισμάτων που γίνεται αισθητός σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το Samsung Galaxy Z Flip4 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 8+ Gen 1 και να τροφοδοτείται από μεγαλύτερη μπαταρία 3.800 ή 3.900 mAh. Αναμένεται να υποστηρίζει φόρτιση έως και 25 W. Η αναδιπλούμενη οθόνη και η ρύθμιση της κάμερας αναμένεται να είναι παρόμοια με αυτή του Z Flip3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *