Το OnePlus Ace Pro στα σκαριά με κορυφαίο chipset και 16 GB RAM  

Το OnePlus Ace Pro στα σκαριά με κορυφαίο chipset και 16 GB RAM  

To OnePlus 10T θα φτάσει στις 3 Αυγούστου και θα δούμε επίσης το OxygenOS 13 στη σκηνή. Το τηλέφωνο αναμένεται να έχει chipset Snapdragon 8+ Gen 1, αλλά μπορεί να μην είναι το μόνο τηλέφωνο με αυτήν την πλατφόρμα που έχει στα σκαριά η OnePlus.

Σύμφωνα με το Digital Chat Station, μια συσκευή με το όνομα OnePlus Ace Pro είναι επίσης καθ’ οδόν με τον πιο πρόσφατο και καλύτερο Snapdragon και θα έχει επίσης 16 GB RAM και γρήγορη φόρτιση 150 W. Δεδομένης της ιστορίας της μάρκας να δίνει σε ένα τηλέφωνο δύο διαφορετικά ονόματα για εγχώριες και υπερπόντιες πωλήσεις, είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι το OnePlus Ace Pro είναι στην πραγματικότητα το 10T.

Εάν οι υποθέσεις μας είναι σωστές, αυτό σημαίνει ότι το OnePlus 10T μπορεί να έχει γρήγορη φόρτιση 150 W, ένα κατόρθωμα που διατίθεται επί του παρόντος μόνο σε λίγα smartphone από μια άλλη εντελώς ανεξάρτητη μάρκα smartphone, δηλαδή τη Realme.

Η επιλογή RAM 16 GB είναι καλά νέα για όλους τους θαυμαστές του OnePlus. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ακόμη μια συσκευή από την εταιρεία με τόσο υψηλή επιλογή μνήμης, που σημαίνει ότι το OnePlus 10T θα μπορεί να ενταχθεί σε μια αποκλειστική ομάδα smartphone που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα το Ace Pro και το 10T να είναι εντελώς διαφορετικά. Ωστόσο, ακόμα κι αν αγνοήσουμε την πολιτική μετονομασίας της OnePlus, αμφιβάλλουμε ότι η εταιρεία έχει την ικανότητα να εργαστεί σε δύο ξεχωριστές ναυαρχίδες ταυτόχρονα, δεδομένων των περιορισμών στην αλυσίδα εφοδιασμού και την κατασκευή που αντιμετωπίζει ολόκληρη η βιομηχανία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *