Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei μοιράζεται βίντεο του HarmonyOS 3  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei μοιράζεται βίντεο του HarmonyOS 3  

H Huawei φιλοξενεί μια εκδήλωση στις 27 Ιουλίου όπου θα δούμε το ντεμπούτο του HarmonyOS 3. Ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei, αποφάσισε να πει ένα νέο χαρακτηριστικό της νέας πλατφόρμας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Weibo – νέα widget στην αρχική οθόνη.

Κάθε ομάδα εφαρμογών μπορεί πλέον να έχει ξεχωριστές καρτέλες εντός του φακέλου στην αρχική σελίδα και μπορεί επίσης να ομαδοποιηθεί σε ένα ορθογώνιο, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση σε ορισμένα προγράμματα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δέσμη. Ιδού το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον @RODENT950:

https://twitter.com/i/status/1551492553450602496

202 είναι η Huawei στο Harmony-OS οικιακό λειτουργικό σύστημα, που βασίζεται στο AOSP – τελικά, είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, δεν είναι ένα απλό δέρμα ή ένας επανασχεδιασμός όπως πολλές άλλες διεπαφές χρήστη. Η Huawei εργάζεται ακούραστα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για να κάνει το Harmony όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητο.

Η εκδήλωση στις 27 Ιουλίου θα είναι στην Κίνα και ο Yu είναι πιθανό να αποκαλύψει το εγχώριο χρονοδιάγραμμα των ενημερώσεων. Μόλις ακούσουμε οτιδήποτε για την παγκόσμια κυκλοφορία, θα σας ενημερώσουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *