Η Honor ανακοινώνει μια ολόκληρη σειρά νέων συσκευών στις 2 Σεπτεμβρίου στο IFA

Η Honor ανακοινώνει μια ολόκληρη σειρά νέων συσκευών στις 2 Σεπτεμβρίου στο IFA

Η Honor παρευρίσκεται στην IFA φέτος και η κινεζική εταιρεία μόλις μας ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες. Η κεντρική ομιλία της IFA της Honor θα πραγματοποιηθεί τόσο αυτοπροσώπως στο Βερολίνο όσο και διαδικτυακά μέσω ζωντανής ροής.

Η ημερομηνία είναι 2 Σεπτεμβρίου και η ώρα είναι 5 μ.μ. τοπική ώρα Βερολίνου, γνωστός και ως CEST, που σημαίνει 4 μ.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου και 3 μ.μ. UTC. Η Honor λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μια ολόκληρη σειρά συναρπαστικών προϊόντων που θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση.

Honor is announcing an entire line-up of new devices on September 2 at IFA

Όπως μπορείτε να δείτε, η εικόνα πρόσκλησης περιλαμβάνει περιγράμματα πολλών διαφορετικών τύπων συσκευών: υπάρχουν τηλέφωνα, ναι, αλλά και φορητός υπολογιστής, tablet, ένα ζευγάρι ακουστικά TWS, ακόμη και ένα σπίτι, αν και υποθέτουμε ότι αυτό έχει να κάνει με το πού μπορεί να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Honor. Εκτός αν πρόκειται να μπει στη στέγαση; Πιθανότατα όχι, αλλά για να είμαστε απολύτως σίγουροι, ελάτε μαζί μας στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν θα μάθουμε τι ακριβώς μας επιφυλάσσει η Honor.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *