Η ενημέρωση beta του PlayStation 5 εισάγει υποστήριξη 1440p και πολλά άλλα

Η ενημέρωση beta του PlayStation 5 εισάγει υποστήριξη 1440p και πολλά άλλα

Το PlayStation 5 προσφέρει ένα πρόγραμμα beta όπου οι νέες ενημερώσεις λογισμικού και οι αλλαγές δοκιμάζονται πριν γίνουν γενικά διαθέσιμες. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένους συμμετέχοντες που έχουν προσκληθεί σε περιορισμένο αριθμό χωρών. Σήμερα, η Sony κυκλοφόρησε μια σημαντική ενημέρωση PS5 που εισάγει υποστήριξη για έξοδο οθόνης 1440p και πολλά άλλα.

A screenshot showing 1440p output configurations in PS5 beta update

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν την έξοδο HDMI 1440p σε συμβατές οθόνες. Αυτό θα επιτρέψει στα παιχνίδια που προσφέρουν έξοδο 1440p να επωφεληθούν από εγγενείς αναλύσεις. Εν τω μεταξύ, οι τίτλοι που μπορούν να βγάζουν σε υψηλότερες αναλύσεις όπως το 4K θα μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα το anti-aliasing μέσω της υπερδειγματοληψίας στα 1440p. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν η οθόνη σας υποστηρίζει έξοδο HDMI 1440p, μπορείτε να μάθετε με βεβαιότητα επιλέγοντας το “Test 1440p Output” από τη διαμόρφωση οθόνης και βίντεο, όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

A screenshot of Gamelists in PS5 beta update

Το Twitter κατηγορεί τον Έλον Μασκ για τη

Στη συνέχεια, έχουμε λίστες παιχνιδιών που ουσιαστικά σας επιτρέπουν να οργανώνετε παιχνίδια σε φακέλους. Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 15 λίστες παιχνιδιών, με κάθε λίστα να περιέχει έως και 100 τίτλους. Το ίδιο παιχνίδι μπορεί να προστεθεί σε πολλές λίστες παιχνιδιών ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ψηφιακό, φυσικό τίτλο ή τίτλο ροής. Θα είναι προσβάσιμα μέσω της καρτέλας “Η συλλογή σας”.

Ωστόσο, δεν είναι όλα αυτά τα πακέτα ενημερώσεων. Άλλες μικρότερες αλλαγές περιλαμβάνουν τα εξής:

Σύγκριση ήχου 3D και στερεοφωνικού ήχου

  • Τώρα μπορείτε να ακούσετε και να συγκρίνετε τη διαφορά μεταξύ 3D και στερεοφωνικού ήχου στην ίδια οθόνη και, στη συνέχεια, να επιλέξετε τη ρύθμιση που προτιμάτε.

Ευκολότερη πρόσβαση σε δραστηριότητες σε εξέλιξη

  • Κατά τη συνέχιση ενός παιχνιδιού, οι δραστηριότητες σε εξέλιξη εμφανίζονται συχνά ευδιάκριτα στην κορυφή του κέντρου του παιχνιδιού, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη η επιστροφή στο σημείο που σταματήσατε.

Αίτημα κοινής χρήσης οθόνης

  • Μπορείτε τώρα να ζητήσετε από τα μέλη του κόμματος να ξεκινήσουν το Share Screen για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι τους. Μεταβείτε στην κάρτα φωνητικής συνομιλίας, επιλέξτε το μέλος στο οποίο θέλετε να στείλετε το αίτημα και, στη συνέχεια, επιλέξτε [Αίτημα κοινής χρήσης οθόνης].

Ειδοποίηση παιχνιδιού

  • συμμετοχής Όταν συμμετέχετε σε ένα πάρτι και ένα μέλος του κόμματος παίζει ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε, θα λαμβάνετε τώρα μια ειδοποίηση. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο παιχνίδι απευθείας από την ειδοποίηση.

Προβολή προφίλ νέων φίλων

  • Όταν αποδέχεστε ένα αίτημα φιλίας στη λίστα [Λήφθηκε], μπορείτε πλέον να προβάλετε το προφίλ του νέου σας φίλου στο [Αποδεκτά αιτήματα].

Αποστολή αυτοκόλλητων και φωνητικών μηνυμάτων στο Game Base

  • Στην κάρτα Game Base, μπορείτε πλέον να στέλνετε αυτοκόλλητα και φωνητικά μηνύματα στις ομάδες σας.

Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σήμερα για τους δοκιμαστές beta. Τούτου λεχθέντος, όπως συμβαίνει με κάθε ενημέρωση προεπισκόπησης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι δυνατότητες αυτής της έκδοσης ενδέχεται να μην καταλήξουν να είναι γενικής διαθεσιμότητας ή ενδέχεται να τροποποιηθούν σε μεγάλο βαθμό μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *