Διαρροές για το vivo Y02s στον ιστότοπο της εταιρείας

Διαρροές για το vivo Y02s στον ιστότοπο της εταιρείας

Το Y02s, ένα επερχόμενο smartphone  της vivo, μόλις διέρρευσε από την ίδια την εταιρεία. Ανέβηκε κατά λάθος στον ιστότοπο της εταιρείας και ενώ αφαιρέθηκε γρήγορα, είναι δύσκολο να διαγραφούν πράγματα στο διαδίκτυο και οι λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες για να τις δουν όλοι.

Η νέα συσκευή θα έχει chipset Mediatek Helio P35 με 3GB RAM και 32GB μνήμη, μία μόνο κάμερα στο πίσω μέρος και μια εγκοπή σταγόνας στο μπροστινό μέρος.

Οι λεπτομερείς προδιαγραφές της LCD 6,51″ δεν αναφέρονται, αλλά δεδομένης της φύσης του τηλεφώνου οτιδήποτε πέρα ​​από την ανάλυση 720p θα ήταν εκπληκτικό, ενώ το chipset περιορίζει τον ρυθμό ανανέωσης σε τυπικό 60Hz. Η κάμερα selfie των 5MP είναι τοποθετημένη σε εγκοπή.

Το πίσω μέρος διαθέτει σχεδιασμό διπλού κύκλου, αλλά σε αυτούς τους τεράστιους μαύρους κύκλους, έχουμε μόνο μία κάμερα 8MP και ένα φλας LED. Το πίσω μέρος θα έχει μια ειδική υφή σαν γυαλί που θα κρατά μακριά τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις γρατσουνιές. Ωστόσο, δεν υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο vivo Y02s.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000 mAh και η ταχύτητα φόρτισής της περιορίζεται στα 10 W.

Το vivo Y02s έρχεται σε Μαύρο και Μπλε χρώματα, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *