Ίσως σύντομα να μπορείτε να πληρώνετε με το Apple Pay σε Chrome, Edge και Firefox στο iOS 16

Ίσως σύντομα να μπορείτε να πληρώνετε με το Apple Pay σε Chrome, Edge και Firefox στο iOS 16

Υπάρχει πιθανότητα το Apple Pay να υποστηρίζεται σύντομα από το Microsoft Edge, το Google Chrome και τον Mozilla Firefox στο iOS 16 . Όσοι χρησιμοποιούν iOS 15 ή παλαιότερο δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν κανένα πρόγραμμα περιήγησης εκτός από το Safari για να πληρώνουν με το Apple Pay όταν κάνουν αγορές στον ιστό.

 Apple Pay λειτουργεί με τον Edge και το Chrome στο iOS 16 beta 4. Τα στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποιούνται δείχνουν μια επιλογή “Συνέχεια με το Apple Pay” στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς της Apple στο Edge.

Επίσης, πολλοί χρήστες ανακάλυψαν ότι το Apple Pay είναι επίσης συμβατό με τον Firefox πριν από την κυκλοφορία του iOS 16 beta 4. Αυτό υποστηρίχθηκε περαιτέρω από μια ανάρτηση στο Reddit, που δείχνει μια επιλογή πληρωμής με Apple Pay στο iOS 16 beta 2 όταν χρησιμοποιώντας Firefox και από χρήστη στο iOS 16 beta 3.

Ολόγος που το Apple Pay δεν είναι διαθέσιμο στην πιο πρόσφατη έκδοση beta του macOS είναι πιθανώς επειδή το Chrome, το Edge και ο Firefox χρησιμοποιούν τη μηχανή απόδοσης του Safari, WebKit, στο iOS λόγω των απαιτήσεων που έχουν τεθεί από την Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *