Η Samsung Display θα κάνει καλύτερα πάνελ για το iPhone 14 Pro duo από ό,τι για τα απλά μοντέλα

Η Samsung Display θα κάνει καλύτερα πάνελ για το iPhone 14 Pro duo από ό,τι για τα απλά μοντέλα

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι το vanilla iPhone 14 duo δεν θα έχει οθόνες ProMotion (όρος μάρκετινγκ της Apple για υψηλό ρυθμό ανανέωσης), αλλά τώρα η δημοσίευση The Elec προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με τον ακριβή τύπο των οθονών που θα χρησιμοποιηθούν.

Το iPhone 14 (6,1”) και το iPhone 14 Max (6,7”) θα χρησιμοποιούν backplanes LTPS και αυτό που η Samsung ονομάζει υλικό M11. Αυτό είναι το σύνολο των συστατικών που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του πάνελ οθόνης. Τα σετ υλικών της σειράς M προορίζονται για τα iPhone της Apple και τα premium τηλέφωνα Galaxy της Samsung.

Το iPhone 14 Pro (6,1”) και το 14 Pro Max (6,7”) θα χρησιμοποιήσουν ένα backplane LTPO για να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία ProMotion. Επίσης, θα χρησιμοποιήσουν το νέο σετ υλικών M12.

Για αναφορά, τα Galaxy S22+ και S22 Ultra χρησιμοποίησαν το σετ M11, το S22 πήρε το παλαιότερο σετ M10. Τα επερχόμενα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 θα είναι τα πρώτα που θα χρησιμοποιήσουν το νέο σετ υλικών M12.

Η Samsung θα προμηθεύσει οθόνες και για τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 και φέρεται να έχει λάβει παραγγελία για 80 εκατομμύρια πάνελ.

Η LG θα δημιουργήσει επίσης πάνελ για το vanilla iPhone 14 και για το κορυφαίο iPhone 14 Pro Max. Αυτά θα κατασκευαστούν με το σετ υλικών RS-L. Πέρυσι η LG κατασκεύαζε πάνελ iPhone 13 με το προηγούμενο σετ RS-K.

Η έκθεση του Elec δεν αναφέρει την BOE, η οποία φέρεται να είχε εξασφαλίσει μια μικρή παραγγελία πάνελ, αν και όχι χωρίς κάποια δυσκολία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *