Διαρροή προπαραγγελιών και ημερομηνιών κυκλοφορίας του Google Pixel 7 και του Pixel 7 Pro

Διαρροή προπαραγγελιών και ημερομηνιών κυκλοφορίας του Google Pixel 7 και του Pixel 7 Pro

Ενώ η Apple λατρεύει να λανσάρει τα νέα της τηλέφωνα τον Σεπτέμβριο, η Google ασχολείται με τον Οκτώβριο για την κύρια κυκλοφορία Pixel της χρονιάς και σύμφωνα με μια νέα έκθεση, τα πράγματα θα t αλλάξει το 2022. Οι πληροφορίες φέρεται να προέρχονται από “πολύ αξιόπιστες πηγές” και διαδίδονται από το FrontPageTech, το οποίο επίσης προέβλεψε με ακρίβεια την ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro πέρυσι.

Έτσι, τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro προφανώς θα διατεθούν για προπαραγγελία στις 6 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμα στις 13 Οκτωβρίου. Αν και αυτό δεν έχει δηλωθεί συγκεκριμένα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η ίδια η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου εάν οι προπαραγγελίες ξεκινούν την ίδια ώρα, ή ίσως μια ή δύο ημέρες νωρίτερα το πολύ.

Και έτσι, για άλλη μια φορά η Google επιμένει στον Οκτώβριο, αν και αν όλα αυτά ολοκληρωθούν, φέτος η κυκλοφορία θα είναι λίγο νωρίτερα τον Οκτώβριο από ό,τι το 2021. Η εκδήλωση αποκάλυψης έχει ακόμα κάποια κενά να καλύψει για εμάς, αλλά η Google μας έχει ήδη δείξει τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, μήνες νωρίτερα, τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών του, σε μια προφανή προσπάθεια να ξεπεράσει τους διαρρήκτες. Ας πούμε απλώς ότι η στρατηγική της Google μπορεί να λειτούργησε κάπως, αλλά σίγουρα όχι εξ ολοκλήρου – τελικά, αυτό που μόλις διαβάσατε είναι υποτιθέμενες πληροφορίες που διέρρευσαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *