H σειρά Oppo Watch 3 έρχεται στις 10 Αυγούστου

H σειρά Oppo Watch 3 έρχεται στις 10 Αυγούστου

Πριν από λίγες μέρες, ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station είπε ότι η σειρά Oppo Watch 3 θα παρουσιαστεί στις 10 Αυγούστου. Και σήμερα, η Oppo επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες καθώς χρειάστηκε στο Weibo να ανακοινώσει ότι η σειρά Watch 3 θα φτάσει την επόμενη Τετάρτη.

Η εκδήλωση έναρξης θα ξεκινήσει στις 19:00 τοπική ώρα στην Κίνα, όπου η Oppo θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο έξυπνο προϊόν Zhimei Life. Η αφίσα που μοιράστηκε η Oppo πειράζει την περιστρεφόμενη κορώνα της σειράς Watch 3, αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο. Ωστόσο, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η σειρά Watch 3 θα τροφοδοτείται από το Snapdragon W5 Gen 1 SoC.

Η σειρά Oppo Watch 3 λέγεται ότι αποτελείται από τρία μοντέλα και αναμένουμε ότι τουλάχιστον ένα από αυτά θα έχει το τσιπ Snapdragon W5 Gen 1 στο τιμόνι. Οι φημολογούμενες προδιαγραφές της σειράς Watch 3 περιλαμβάνουν υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα, οθόνη LTPO, διπλό τσιπ Apollo 4 Plus και τυπικό ΗΚΓ. 

Η εκδήλωση απέχει ακόμη πέντε ημέρες, οπότε περιμένετε να ακούσετε περισσότερα για τη σειρά Watch 3 από την Oppo ενόψει της αποκάλυψης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *