Η Amazon παραθέτει το Samsung Galaxy Z Fold 4 με προδιαγραφές και αποδόσεις

Η Amazon παραθέτει το Samsung Galaxy Z Fold 4 με προδιαγραφές και αποδόσεις

 Σίγουρα, οι διαρροές του Samsung Galaxy Z Fold4 είναι πολλές, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες ακριβώς πριν από την εκδήλωση Unpacked στις 10 Αυγούστου, αλλά είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε επίσημες πληροφορίες που υποτίθεται ότι προέρχονται από Samsung. Ως εκ τούτου, βρίσκουμε αυτή τη φαινομενικά τυχαία λίστα του Amazon του μη ανακοινωθέντος ακόμα Galaxy Z Fold4.

Η Amazon Netherlands φαίνεται να έχει «Unpacked» το κορυφαίο αναδιπλούμενο ακουστικό της Samsung πρόωρα, δείχνοντας ορισμένα renders και προδιαγραφές οθόνης. Η εξωτερική οθόνη έχει διαγώνιο 6,2 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz με κεντρική οπή διάτρησης για την κάμερα selfie. Η αναδιπλούμενη προς τα μέσα οθόνη έχει διαγώνιο 7,6 ιντσών και επίσης χτυπά στα 120 Hz.

Και οι δύο οθόνες είναι ίδιες με πέρυσι αλλά με ευρύτερους λόγους διαστάσεων. Η εξωτερική είναι 23,1:9 ενώ η αναδιπλούμενη είναι 21,6:18. Το πάχος όταν διπλώνεται φτάνει στα 15,8 mm, κάτι που είναι μια μικρή βελτίωση σε σχέση με την περσινή σχεδίαση.

Δυστυχώς, η τιμολόγηση δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, καθώς η λίστα δείχνει μόνο μια επιλογή αποθήκευσης 512 GB χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *