Η αποκάλυψη του «Call of Duty: Modern Warfare II» για πολλούς παίκτες θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου

Η αποκάλυψη του «Call of Duty: Modern Warfare II» για πολλούς παίκτες θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου

H Activision και το Infinity Ward πρόκειται να αποκαλύψουν του Call of Duty: Modern Warfare IIμαζί με άλλες λεπτομέρειες στο Next showcase event στις 15 Σεπτεμβρίου. Ανακοίνωσαν επίσης ότι η πρώιμη πρόσβαση beta θα ξεκινήσει στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στις κονσόλες PlayStation και θα φτάσει σε μια ανοιχτή crossplay beta σε όλες τις κονσόλες και τους υπολογιστές από τις 24 Σεπτεμβρίου.

Όπως φαίνεται παρακάτω, θα πρέπει να προπαραγγείλετε για να λάβετε τις εκδόσεις beta ανοιχτής και πρώιμης πρόσβασης, με τους κατόχους του PlayStation να λαμβάνουν τις πρώτες προσφορές. Μετά την πρώιμη πρόσβαση, οι χρήστες του PlayStation 4 και 5 θα λάβουν την open beta από 18-20 Σεπτεμβρίου και, στη συνέχεια, το Xbox και ο υπολογιστής θα αποκτήσουν πρώιμη πρόσβαση (crossplay beta) από τις 22 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, με το PlayStation να αποκτά την open crossplay beta στο ίδιο ημερομηνίες. Τέλος, η open beta (crossplay) θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες από 24-26 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τη λειτουργία για πολλούς παίκτες, το Infinity Ward είπε ότι θα δείξει «το επικείμενο μέλλον του [πώς] Call of Duty θα μοιάζει Modern Warfare II, πληροφορίες για το επόμενο Call of Duty: Warzone και πολλά άλλα για το έκδοση για κινητά του Call of Duty: Warzone (γνωστό και ως Project Aurora).” Υποσχέθηκε επίσης ότι θα δείτε streamers των YouTubers να παίζουν τα παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο, μαζί με πληροφορίες έκπληξη. 

Εάν δεν έχετε προπαραγγείλει, ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε έναν κωδικό beta για έγκαιρη πρόσβαση από διάφορους streamers και YouTubers. Το Modern Warfare II είναι ο διάδοχος του Call of Duty: Modern Warfare, που βασίζεται στην αρχική υποσειρά Modern Warfare που κυκλοφόρησε το 2007. Ο νέος τίτλος πρόκειται να φτάσει στις 28 Οκτωβρίου και κοστίζει 70 $ σε όλες τις πλατφόρμες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *