Η Apple φέρεται να πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της για το iPhone 14 στις 7 Σεπτεμβρίου

Η Apple φέρεται να πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της για το iPhone 14 στις 7 Σεπτεμβρίου

Πλησιάζουμε στη στιγμή που η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο υλικό. Σύμφωνα με μια αναφορά από Bloomberg, θα μπορούσαμε να δούμε μια εκδήλωση κυκλοφορίας στις 7 Σεπτεμβρίου και μετά από μια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 16 Σεπτεμβρίου. «Ορισμένοι υπάλληλοι καταστημάτων λιανικής έχουν πει να προετοιμαστούν για μια σημαντική νέα κυκλοφορία προϊόντος στις 16 Σεπτεμβρίου», γράφει ο Gurman.

Κάθε χρόνο, τον Σεπτέμβριο, η Apple πραγματοποιεί την ετήσια εκδήλωση έναρξης, η οποία έκτοτε έχει μετατραπεί σε μια υπερ-γυαλισμένη και υψηλής παραγωγής ζωντανή εκδήλωση από την έναρξη της πανδημίας. Οι υπάλληλοι της Apple φέρεται να έχουν αρχίσει επίσης να καταγράφουν τμήματα για την εικονική παρουσίαση.

Apple will reportedly hold iPhone 14 event on September 7

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τέσσερα νέα iPhone 14 μοντέλα νέους υπολογιστές Mac, νέα iPadκαι ένα νέο Apple Watch. Η σειρά iPhone 14 θα ρίξει το μίνι μοντέλο και θα υπάρχουν δύο μοντέλα με οθόνες 6,1 ιντσών και δύο μοντέλα με 6,7 ιντσών, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η Apple κυκλοφορεί ένα μη Pro iPhone 6,7 ιντσών.

Τα μοντέλα iPhone 14 αναμένεται να έχουν ανανεωμένη σχεδίαση εγκοπής με σημαντικές αναβαθμίσεις κάμερας selfie, μεγαλύτερη νησίδα κάμερας στο iPhone 14 Pro και τα νέα μοντέλα Pro θα έχουν το chipset A16. Το μοντέλο Pro φημολογείται επίσης ότι έχει λειτουργία πάντα ανοιχτής οθόνης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *