Η Microsoft φέρνει την υποστήριξη εφαρμογών Android στα Windows 11 στους Insiders στην Ιαπωνία

Η Microsoft φέρνει την υποστήριξη εφαρμογών Android στα Windows 11 στους Insiders στην Ιαπωνία

Η Microsoft ανακοίνωσε την επέκταση της υποστήριξης εφαρμογών Android στα Windows 11 σε περισσότερες χώρες. Η εταιρεία λέει ότι κάνει τα πρώτα βήματα για να κάνει την προεπισκόπηση διαθέσιμη σε άλλες περιοχές (όπως υποσχέθηκε τον Μάιο του 2022) και η Ιαπωνία είναι η πρώτη χώρα που ξεκινά αυτήν την επέκταση.

Ο επίσημος τρόπος εγκατάστασης εφαρμογών Android στα Windows 11 είναι μέσω του Amazon App Store. Για πρόσβαση σε αυτό, οι χρήστες στην Ιαπωνία πρέπει να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider και να ενημερώσουν το Microsoft Store στην έκδοση 22206.1401.6 ή νεότερη. Η Microsoft απαιτεί επίσης Windows 11 έκδοση 22H2 ή νεότερη έκδοση σε συσκευές που πληρούν τις απαιτήσεις υλικού για το Υποσύστημα Windows για Android.

Αν και η Microsoft υποστηρίζει επίσημα εφαρμογές Android μόνο στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, υπάρχουν διάφορα εργαλεία και μέθοδοι που επιτρέπουν στους χρήστες να φορτώνουν αρχεία APK και να αποφεύγουν την εγκατάσταση του Amazon App Store. Επίσης, οι λάτρεις βρήκαν έναν τρόπο να εγκαταστήσουν τις Υπηρεσίες Google Play στα Windows 11.

Εκτός από την επέκταση της υποστήριξης εφαρμογών Android σε νέες περιοχές, η Microsoft εισήγαγε πρόσφατα αρκετές αξιοσημείωτες βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο το λειτουργικό της σύστημα χειρίζεται τις εφαρμογές από άλλο bandwagon. Το πιο πρόσφατο υποσύστημα Windows για Android (διαθέσιμο για χρήστες) προσθέτει παιχνίδια, κύλιση, δικτύωση και διάφορες βελτιώσεις ποιότητας ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *