Το Xiaomi NoteBook Pro 120G και η Smart TV X Series έρχονται στις 30 Αυγούστου

Το Xiaomi NoteBook Pro 120G και η Smart TV X Series έρχονται στις 30 Αυγούστου

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει το φορητό υπολογιστή NoteBook Pro 120G στην Ινδία στις 30 Αυγούστου. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε καμία προδιαγραφή του NoteBook Pro 120G, αλλά την αφίσα που μοιράστηκε στα social media μας δίνει μια γεύση του φορητού υπολογιστή.

Xiaomi κυκλοφόρησε το Mi Notebook Pro στην Ινδία πέρυσι με την CPU Intel 11ης γενιάς και φόρτιση 65W, επομένως αναμένουμε ότι το NoteBook Pro 120G θα υποστηρίζει τουλάχιστον φόρτιση 65W και θα έχει έναν επεξεργαστή Intel 12ης γενιάς στο τιμόνι. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν το “120G” στο όνομα του φορητού υπολογιστή αναφέρεται σε ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz ή κάτι άλλο.

Το NoteBook Pro 120G θα συνοδεύεται από τη Smart TV X Series με ανάλυση οθόνης 4K, αλλά η κινεζική μάρκα δεν έχει αποκαλύψει τίποτα άλλο σχετικά με αυτό. Σημειώστε ότι η Xiaomi διαθέτει επί του παρόντος τέσσερις τηλεοράσεις σειράς Smart TV X στην Ινδία, αλλά αυτές αποτελούν μέρος της σειράς Redmi.

Τούτου λεχθέντος, με την κυκλοφορία ακόμη περισσότερο από μια εβδομάδα μακριά, μπορείτε να περιμένετε η Xiaomi να αποκαλύψει περισσότερα για αυτά τα προϊόντα τις επόμενες ημέρες για να δημιουργήσει διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *