Το Samsung Galaxy S8, τώρα 5,5 ετών, λαμβάνει μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού

Το Samsung Galaxy S8, τώρα 5,5 ετών, λαμβάνει μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού

Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2017 με μεγάλη επιτυχία μετά από μια μακρά καριέρα έλαβαν την τελική τους ενημέρωση τον Μάιο του 2021. Νομίζαμε ότι ήταν η τελευταία ενημέρωση, ούτως ή άλλως, Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε μια γρήγορη λύση.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών για το υλικολογισμικό G95*FXXUCDVG4 λέει απλώς “Η σταθερότητα του GPS έχει βελτιωθεί” και αυτό είναι περίπου. Αυτό δεν ακούγεται αρκετό για να ληφθεί υπόψη το μέγεθος λήψης των 420 MB, αλλά αν υπάρχουν άλλες επιδιορθώσεις, δεν ήταν αρκετά σημαντικές για να τις αναφέρουμε.

Και αυτό είναι πραγματικά απλώς μια επιδιόρθωση, το τηλέφωνο παραμένει στο Android 9 με μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας από την 1η Απριλίου 2021. Ωστόσο, αυτό είναι περισσότερο από ό,τι περιμέναμε από ένα τηλέφωνο που είναι τώρα 5,5 ετών.

Αυτή η επιδιόρθωση GPS φαίνεται να είναι η ίδια (ή βασικά η ίδια) με αυτή που στάλθηκε στα τηλέφωνα Galaxy J7 στην Ασία (το J7 προέρχεται από το μακρινό 2015). Και αυτά μπορεί να μην είναι τα μόνα παλιά τηλέφωνα που θα ενημερωθούν.

Το GalaxyClub αναφέρει ότι πολλά άλλα παλιά τηλέφωνα πρόκειται να λάβουν ενημέρωση – το Galaxy S7 από το 2016 και ακόμη και το Galaxy S6 από το 2015. Το πιο πρόσφατο Galaxy S9 (2018) φυσικά θα ενημερωθεί επίσης. Κανένα από αυτά δεν βρίσκεται στην επίσημη λίστα των υποστηριζόμενων τηλεφώνων, η παλαιότερη γενιά της σειράς S που εξακολουθεί να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις είναι το Galaxy S10 από το 2019, το οποίο είναι σε τριμηνιαίο πρόγραμμα (το S10 Lite εξακολουθεί να είναι στο μηνιαίο πρόγραμμα).

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι ναυαρχίδες της θα λάβουν εκτεταμένη υποστήριξη – 4 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας, αλλά αυτό καλύπτει μόνο τις συσκευές του 2021 και νεότερες (άρα σειρά S21 και νεότερες). Οι παλαιότερες συσκευές (συμπεριλαμβανομένης της σειράς S10) και αυτές από τις σειρές A και M λαμβάνουν υποστήριξη 4 ετών (αλλά και πάλι τίποτα τόσο παλιό όσο το S8).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *