Διαρροή πρωτότυπων Google Pixels 7 και 7 Pro σε  βίντεο

Διαρροή πρωτότυπων Google Pixels 7 και 7 Pro σε  βίντεο

Όταν η Google παρουσίασε τα Pixel 7 και 7 Pro πριν από λίγους μήνες, εμφάνισε μόνο φωτογραφίες τους και επιβεβαίωσε ότι θα έφερε το Tensor SoC δεύτερης γενιάς. Έχουμε δει μερικές ζωντανές εικόνες να ξεφεύγουν από τότε, αλλά τώρα έχουμε μια πλήρη ματιά στο υλικό στο Unbox Therapy στο τελευταίο βίντεο

Ο Louis έκανε κάποιες μετρήσεις του υλικού χρησιμοποιώντας ένα παχύμετρο. Για αναφορά, το Google Pixel 6 Pro έχει διαστάσεις 163,9 x 75,9 x 8,9 mm – το Pixel 7 Pro έχει περίπου το ίδιο μέγεθος, ελαφρώς στενότερο σε πλάτος 73,2 mm με μόλις 0,1 mm ξυρισμένο από το πάχος του. Και τα δύο τηλέφωνα Pro έχουν το ίδιο πάχος 11,5 mm στη γραμμή κάμερας.

Το Pixel 7 είναι πάντα τόσο πιο κοντό από το 6 και λίγο πιο στενό. Το Pixel 6 έχει μήκος 158,6 mm, για αναφορά. Επιπλέον, ενώ το Pixel 6 έχει διάμετρο 14,9 mm, το Pixel 7 είναι 13,2 mm.

Google Pixel 7 and Pixel 7 Pro pre-order and release dates leak

Το Pixel 7 Pro φαίνεται να έχει λιγότερο επιθετική κωνικότητα στην οθόνη άκρων και η μπάρα της κάμερας και το σασί του έχουν γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ αυτό στο Pixel 7 είναι περισσότερο από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Παρατηρούμε επίσης ότι αυτά τα μοντέλα δεν έχουν τα δίχρωμα φινιρίσματα όπως η σειρά Pixel 6. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι είναι πρωτότυπο υλικό.

Όπως αναφέρουν προηγούμενες φήμες, τα Google Pixel 7 και 7 Pro θα διατεθούν σε προπαραγγελία από τις 6 Οκτωβρίου με γενική διαθεσιμότητα στις 13 Οκτωβρίου. Η Google δεν έχει αναγνωρίσει αυτές τις ημερομηνίες, επομένως ενδέχεται να αλλάξουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *