Samsung Galaxy S23 Ultra : Επιβεβαιώθηκε  για άλλη μια φορά ότι θα διαθέτει κάμερα 200 MP

Samsung Galaxy S23 Ultra : Επιβεβαιώθηκε  για άλλη μια φορά ότι θα διαθέτει κάμερα 200 MP

Έχουμε ήδη ακούσει μερικές φορές ότι η Samsung σχεδιάζει να εξοπλίσει το επερχόμενο Galaxy S23 Ultra με κάμερα 200 MP και σήμερα μια άλλη αναφορά φαίνεται ότι “επιβεβαιώνει” αυτή η πληροφορία – όσο μπορεί μια φήμη, ούτως ή άλλως.

Σύμφωνα με πηγές από το σπίτι της Samsung στην Κορέα, η εταιρεία ενημέρωσε τους “μεγάλους συνεργάτες κάμερας” ότι θα χρησιμοποιήσει κάμερα 200 MP στην επόμενη γενιά της ναυαρχίδας της συσκευής. Η ανάλυση των 108 MP που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή έκανε το ντεμπούτο του με το Galaxy S20 Ultra πριν από δύο χρόνια και θα είναι τριών ετών μέχρι την κυκλοφορία του S23.

Έτσι, η Samsung θα παίξει το παιχνίδι με τους αριθμούς για άλλη μια φορά, ταιριάζοντας με το X30 Pro της Motorola που παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα και, σύμφωνα με φήμες, θα ταιριάζει επίσης με το επερχόμενο Xiaomi 12T Pro. Αν και η ανάλυση μπορεί να είναι ίδια, η Samsung μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν νέο αισθητήρα για τη δική της συσκευή και όχι κάποιον από αυτούς που πουλά στους ανταγωνιστές της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *