H Google φέρνει το Workspace Individual στην Ευρώπη

H Google φέρνει το Workspace Individual στην Ευρώπη

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του σε άλλες αγορές, η σουίτα γραφείου Google Workspace Individual που απευθύνεται σε μεμονωμένους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι πλέον διαθέσιμη στην Ευρώπη.

Ξοδεύετε λιγότερο χρόνο για να προγραμματίσετε ραντεβού και να στείλετε email; Αν είστε pet sitter ή κομμωτής που εργάζεστε μόνοι σας, αυτή είναι η υπόσχεση που σας πουλά η Google.

Το Workspace Individual, που προορίζεται για επιχειρήσεις ενός ατόμου που χρησιμοποιούν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Google, είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που συνδυάζει δωρεάν εφαρμογές όπως το Gmail, το Meet και το Ημερολόγιο σε μια ενιαία πλατφόρμα και προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες με μηνιαία χρέωση.

Αυτές περιλαμβάνουν μεγαλύτερες ομαδικές κλήσεις που έχουν περιορισμένο χρονικό διάστημα όταν χρησιμοποιούνται δωρεάν και ευχάριστα πρόσθετα, όπως εγγραφή βίντεο, ακύρωση θορύβου και καλύτερος φωτισμός. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μεταδίδουν ζωντανά συνεδρίες του Google Meet στο YouTube, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο από την άποψη του μάρκετινγκ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Workspace Individual υποστηρίζει επίσης προσαρμόσιμες διατάξεις του Gmail και μια επιλογή πολλαπλής αποστολής για την παράδοση μεμονωμένων email σε πολλούς παραλήπτες και την επικοινωνία «όσο στοχευμένη θέλετε».

Οι βελτιώσεις στο Ημερολόγιο Google περιλαμβάνουν μια σελίδα κράτησης που δείχνει τη διαθεσιμότητα των χρηστών και έχει σκοπό να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία προγραμματισμού αποφεύγοντας την επικοινωνία “πίσω και πίσω” για την εύρεση της κατάλληλης χρονικής περιόδου.

Η Google λέει ότι θα προσθέσει περισσότερες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα για τους πελάτες να τοποθετούν τις ηλεκτρονικές υπογραφές τους απευθείας στα Έγγραφα Google. Το Workspace Individual κυκλοφορεί σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου ένα πρόγραμμα συνδρομής θα κοστίζει 7,99 £ το μήνα.

Είναι ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *