Google TV : αποκτά βελτιωμένη απόδοση και διαχείριση εφαρμογών

Google TV : αποκτά βελτιωμένη απόδοση και διαχείριση εφαρμογών

Από την κυκλοφορία του Google TV πριν από σχεδόν δύο χρόνια, η Google ήταν απασχολημένη με την προσθήκη νέων λειτουργιών στην πλατφόρμα – συμπεριλαμβανομένης, πιο πρόσφατα, της υποστήριξης iOS. Επομένως, εάν πιστεύετε ότι η εταιρεία έχει παραμελήσει το προϊόν από άποψη απόδοσης και σταθερότητας, η τελευταία ενημέρωση Google TV είναι για εσάς.

Αρχικά, η Google λέει ότι οι νέες βελτιστοποιήσεις διαχείρισης CPU και προσωρινής μνήμης θα μειώσουν τον χρόνο που χρειάζεται για τη φόρτωση της καρτέλας “Για εσάς” κατά την εκκίνηση. Ομοίως, η πλοήγηση σε μια καρτέλα και η εναλλαγή μεταξύ πολλών θα πρέπει να ανταποκρίνονται καλύτερα μετά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης. Μια πιο γρήγορη καρτέλα Live θα πρέπει επίσης να έχει ως αποτέλεσμα να βλέπετε λιγότερα κινούμενα σχέδια φόρτωσης του Google TV. Η Google λέει ότι η μετάβαση σε παιδικά προφίλ θα πάρει επίσης λιγότερο χρόνο. Αλλά το καλύτερο από όλα, το λογισμικό θα χρησιμοποιεί τώρα λιγότερη RAM, οδηγώντας σε μια πιο ομαλή εμπειρία προβολής.

Εάν χρησιμοποιείτε το Google TV για λίγο, θα εκτιμήσετε επίσης τις βελτιώσεις αποθήκευσης που περιλαμβάνονται σε αυτήν την τελευταία ενημέρωση. Η Google έχει προσθέσει μια επιλογή “Απελευθέρωση χώρου αποθήκευσης” στο μενού Ρυθμίσεις για να διευκολύνει την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος και την απεγκατάσταση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε. Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στο Chromecast με το Google TV και θα κυκλοφορήσει σύντομα σε έξυπνες τηλεοράσεις. Η εταιρεία έχει επίσης πραγματοποιήσει τροποποιήσεις κάτω από την κουκούλα που θα πρέπει να μειώσουν τον αριθμό των σφαλμάτων που βλέπουν οι χρήστες όταν προσπαθούν να εγκαταστήσουν νέες εφαρμογές. Τέλος, υπάρχει μια νέα αυτοματοποιημένη διαδικασία που θα ελευθερώσει χώρο στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερες εφαρμογές.

Η Google έχει αρχίσει να παρέχει τις παραπάνω βελτιώσεις στους χρήστες. Εάν δεν τα δείτε αμέσως, μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να φτάσουν στη συσκευή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *