Η Logitech ανακοινώνει επίσης ότι διακόπτει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία

Η Logitech ανακοινώνει επίσης ότι διακόπτει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης της Ericsson, η Logitech δήλωσε επίσης ότι θα κλείσει όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες στη Ρωσία. Αυτό ακολουθεί το παράδειγμα πολλών άλλων εταιρειών τεχνολογίας τους τελευταίους μήνες να αποσυρθούν από τη χώρα.

Σε πρόσφατη δήλωση της Logitech είπε τα εξής:

«Τον Μάρτιο, επικοινωνήσαμε ότι η Logitech θα σταματήσει τις αποστολές στη Ρωσία, παρακολουθήσαμε στενά την κατάσταση και δυστυχώς, οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε όπως πριν».

Αυτό ακολουθεί δηλώσεις εταιρειών όπως η Dell, η Microsoft, η Apple και άλλες ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Η Logitech δεν έχει σχολιάσει ακόμη το χρονοδιάγραμμα για αυτό το κλείσιμο και πώς ακριβώς θα επηρεαστούν οι εργαζόμενοι που εργάζονται αυτήν τη στιγμή για αυτήν. Ωστόσο, αναμένεται ότι αυτό θα διευκρινιστεί τις επόμενες εβδομάδες, δεδομένου ότι οι αποστολές ανταλλακτικών στη Ρωσία ανεστάλησαν τον Μάρτιο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό δεν θα αποτελεί έκπληξη για τις ομάδες που εργάζονται εκεί.

Η Logitech είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αξεσουάρ υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων ποντικιών, πληκτρολογίων και εργαλείων τηλεδιάσκεψης, έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει μια σειρά από νέα κομμάτια υλικού, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών οθονών σε συνεργασία με το Zoom.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *