Περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι το iPhone 14 Pro duo θα υποστηρίζει φορτιστές 30W

Περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι το iPhone 14 Pro duo θα υποστηρίζει φορτιστές 30W

Τον Μάρτιο, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo προέβλεψε ότι η Apple θα παρουσιάσει έναν φορτιστή GaN 30W φέτος. Τώρα ο χρήστης DuanRui αναφέρει ότι μια ανώνυμη μάρκα στέλνει νέους φορτιστές 30W σε μέσα ενημέρωσης για δοκιμή με την επερχόμενη σειρά iPhone 14 Pro.

Ένας άλλος χρήστης που διέρρευσε, ο Kioriku, αναφέρει ότι τα 14 Pro και 14 Pro Max θα φορτίζονται μόνο στα 30W κοντά στο 0% και πριν πέσει στα 27-25W (έτσι λειτουργεί μια τυπική καμπύλη φόρτισης). Τα τρέχοντα iPhone 13 Pro και 13 Pro Max φορτίζονται στα 23W και 27W, αντίστοιχα, οπότε αυτό θα είναι ένα αρκετά μικρό χτύπημα, εκτός αν η Apple προχωρήσει σε μια πιο επιθετική καμπύλη φόρτισης (αμφίβολο).

Η Apple πουλά ήδη αρκετούς φορτιστές GaN, συμπεριλαμβανομένου του power brick 140W για τα νέα MacBook Pro 16″ και τους διπλούς φορτιστές 35W που κυκλοφόρησαν μαζί με το νέο M2 MacBook Air. Ωστόσο, αυτά χρησιμοποιούν καλώδια USB C-to-C, ενώ η γενιά του iPhone 14 θα παραμείνει στο Lighting (η τελευταία γενιά που το έκανε, σύμφωνα με τον Kuo, λόγω των νέων κανονισμών της ΕΕ).

Επίσης, δεν διατηρούμε ελπίδες ότι ο φορτιστής GaN 30W της Apple θα συμπεριληφθεί στα τηλέφωνα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι μια ξεχωριστή αγορά. Όσο για τον φορτιστή τρίτου κατασκευαστή, θα συνοδεύεται από καλώδιο USB-C σε Lighting.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *