Το Redmi 11 Prime 5G έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου, αποκαλύφθηκαν οι βασικές προδιαγραφές

Το Redmi 11 Prime 5G έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου, αποκαλύφθηκαν οι βασικές προδιαγραφές

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε πρόσφατα το νέο Redmi Note 11SE στην Ινδία, το οποίο είναι απλώς ένα μετονομασμένο Redmi Note 10S κυκλοφόρησε στην ασιατική χώρα πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Σήμερα, η Redmi ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει ένα ακόμη smartphone στην Ινδία στις 6 Σεπτεμβρίου, με το όνομα Redmi 11 Prime 5G.

Η κινεζική επωνυμία δεν έχει ακόμη αναφέρει λεπτομερώς το φύλλο προδιαγραφών του Redmi 11 Prime 5G, αλλά η εικόνα που κοινοποιήθηκε στο Twitter αποκαλύπτει πώς μοιάζει το smartphone. Είναι χτισμένο γύρω από μια οθόνη με εγκοπή και το πίσω πλαίσιο με το ανάγλυφο φινίρισμα φιλοξενεί δύο κάμερες που ενώνονται με ένα φλας LED.

Η σελίδα εκδήλωσης στον επίσημο ινδικό ιστότοπο μας δίνει μια ακόμα καλύτερη ματιά στο Redmi 11 Prime 5G, ενώ αποκαλύπτει επίσης τις βασικές προδιαγραφές του, όπως το Dimensity 700 SoC, κύρια κάμερα 50 MP και μπαταρία 5.000 mAh.

Το Redmi 11 Prime 5G θα διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο επάνω μέρος και δύο υποδοχές κάρτας SIM, και οι δύο υποστηρίζουν 5G SIM. Θα έχει τουλάχιστον δύο χρωματικές επιλογές – πράσινο και ασημί/γκρι.

Με την αποκάλυψη ακόμη μια εβδομάδα μακριά, μπορείτε να περιμένετε από τη Redmi να αποκαλύψει μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Redmi 11 Prime 5G ενόψει της ανακοίνωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *