Η Apple κυκλοφορεί την όγδοη έκδοση beta του iOS 16 πριν από την τελική κυκλοφορία

Η Apple κυκλοφορεί την όγδοη έκδοση beta του iOS 16 πριν από την τελική κυκλοφορία

Η Apple κυκλοφόρησε την όγδοη έκδοση beta του iOS 16 πριν από την τελική της κυκλοφορία, η οποία αναμένεται να γίνει σύντομα μετά την εκδήλωση της Apple στις 7 Σεπτεμβρίου. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα beta μπορούν να το ελέγξουν μεταβαίνοντας στο Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού στην εφαρμογή Ρυθμίσεις του iPhone τους.

Εάν δεν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα iOS 16 beta και δεν μπορείτε να περιμένετε μερικές ακόμη εβδομάδες για τη δημόσια κυκλοφορία, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής στο πρόγραμμα beta. Αλλά να θυμάστε ότι οι εκδόσεις beta έχουν συχνά σφάλματα που εμποδίζουν την εμπειρία του χρήστη, επομένως είναι καλύτερο να αποφεύγονται στις κύριες συσκευές.

Apple releases eighth iOS 16 beta ahead of final release

Το iOS 16 beta 8 – με αριθμό έκδοσης 20A5358a – συνοδεύεται από διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις απόδοσης και ορισμένες βελτιστοποιήσεις που το φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στη δημόσια κυκλοφορία, γι’ αυτό σας προτείνουμε να περιμένετε την τελική κυκλοφορία, καθώς δεν είναι πολύ μακριά.

Το iOS 16 φέρνει μια νέα οθόνη κλειδώματος, ειδοποιήσεις και τη δυνατότητα να καταργήσετε την αποστολή ενός πρόσφατα σταλμένου μηνύματος ή να το επεξεργαστείτε μετά την αποστολή του. Μία από τις beta του iOS 16 επανέφερε επίσης το ποσοστό της μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *