Οι Windows Insiders μπορούν πλέον να ξεκινούν παιχνίδια ροής cloud απευθείας από τη γραμμή ελεγκτών

Οι Windows Insiders μπορούν πλέον να ξεκινούν παιχνίδια ροής cloud απευθείας από τη γραμμή ελεγκτών

Το Πρόγραμμα Windows Insider ανακοίνωσε σήμερα μια ενημέρωση για την ενσωμάτωση του Xbox Game Bar στα Windows 11 μέσω ζωντανής ροής στο YouTube. Η ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν οποιοδήποτε παιχνίδι ροής cloud απευθείας από τη γραμμή ελεγκτή, παρακάμπτοντας άλλες επιλογές μενού και βελτιστοποιώντας τη διαδικασία.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτό είναι ότι τα παιχνίδια εμφανίζονται ως μενού στη γραμμή ελεγκτή και μόλις επιλεγεί ένα παιχνίδι, σας μεταφέρει μέσα από το πρόγραμμα εκκίνησης, ώστε να μπορεί να επιλεγεί το κουμπί αναπαραγωγής και να βουτήξετε κατευθείαν μέσα.

Η γραμμή ελεγκτή προστέθηκε στο Πρόγραμμα Insider τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ως μέρος της έκδοσης 22618 των Windows 11 Insider Preview, και μπορείτε να το προσπελάσετε μέσω του κουμπιού Xbox σε οποιοδήποτε χειριστήριο Xbox ή πατώντας το πλήκτρο Windows και ο G.

Η Microsoft είπε επίσης στη ζωντανή ροή ότι άλλα προγράμματα εκκίνησης παιχνιδιών θα είναι συμβατά με τη γραμμή ελεγκτή και η λίστα των παιχνιδιών θα είναι με τη σειρά που παίχτηκαν πιο πρόσφατα, έτσι ώστε τα παιχνίδια με τη μεγαλύτερη πρόσβαση να παραμένουν στη γραμμή περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *