Ακολουθούν όλες οι νέες δυνατότητες που πρόσθεσε η Microsoft στο Excel τον Αύγουστο του 2022

Ακολουθούν όλες οι νέες δυνατότητες που πρόσθεσε η Microsoft στο Excel τον Αύγουστο του 2022

Η Microsoft προσθέτει τακτικά νέες δυνατότητες στο Excel κατά τη διάρκεια του μήνα, αλλά στο τέλος κάθε μήνα, δημοσιεύει επίσης μια εύχρηστη λίστα με όλες τις δυνατότητες που είχε προσθέσει στο παρελθόν τέσσερις εβδομάδες. Καθώς ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του, η εταιρεία τεχνολογίας Redmond έχει τώρα γράψει μια άλλη ανάρτηση ιστολογίου που συνοψίζει όλα τα νέα στοιχεία που πρόσθεσε στο Excel σε διάφορες πλατφόρμες αυτόν τον μήνα.

Ξεκινώντας με το Excel για το Web, έχουν εισαχθεί 14 νέες λειτουργίες χειρισμού κειμένου και πίνακα, συμπεριλαμβανομένων των TEXTBEFORE, TEXTAFTER, VSTACK, HSTACK, CHOOSEROWS και CHOOSECOLS. Όσοι θέλουν αισθητική προσαρμογή κειμένου μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις νέες επιλογές στην κορδέλα του Excel για να παίξουν με τη μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου. Είναι πλέον δυνατή η ταξινόμηση των κελιών κατά χρώμα επίσης.

Όσον αφορά τον χειρισμό δεδομένων και τις απεικονίσεις, μπορούν να εκτελεστούν νέες λειτουργίες σε ομάδες Power Query και η ενοποίηση μεταξύ των συνόλων δεδομένων του Excel Συγκεντρωτικοί Πίνακες και του Power BI έχει επίσης τακτοποιηθεί. Τα αρχεία με συνδέσεις δεδομένων παλαιού τύπου μπορούν πλέον να επεξεργαστούν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρησιμοποιούν τη λειτουργία κοινόχρηστου βιβλίου εργασίας παλαιού τύπου. Τα στοιχεία είναι τα γραφήματα μπορούν τώρα να διαγραφούν με ευκολότερο τρόπο μέσω των πλήκτρων διαγραφής και backspace και η γραμμή τύπων μπορεί να επεκταθεί για να προβάλλει και τύπους πολλών γραμμών με καλύτερη αναγνωσιμότητα.

Πηγαίνοντας στο Excel για Windows, έχουμε τις ίδιες 14 λειτουργίες χειρισμού κειμένου και πίνακα που αναφέρονται παραπάνω, οι οποίες κυκλοφορούν στο Τρέχον κανάλι.χρήστες στο κανάλι Beta μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία IMAGE για να εισάγουν εικόνες σε κελιά, μαζί με τις ίδιες βελτιώσεις Power BI που αναφέρονται παραπάνω. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η επιλογή παρακολούθησης αλλαγών σε ένα βιβλίο εργασίας, η οποία είναι πολύ χρήσιμη σε περιβάλλοντα συνεργασίας. Αυτήν τη στιγμή, αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για Insiders στο κανάλι προεπισκόπησης CC.

Οι υπόλοιπες πλατφόρμες έχουν μερικές από τις ίδιες αλλαγές, επομένως θα τις παραθέσουμε μόνο ως σημεία κουκκίδων παρακάτω:

  • Excel για Mac
    • Νέες συναρτήσεις Excel 
    • IMAGE (Insiders Beta)
    • Εμφάνιση αλλαγών (Προεπισκόπηση Insiders CC)
  • Android
    • Νέες συναρτήσεις Excel 
    • IMAGE (Insiders Beta )
  • iOS
    • Νέες Συναρτήσεις Excel 
    • IMAGE (Insiders Beta)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *