Οι θήκες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν το όνομα του iPhone 14 Plus αντί του αναμενόμενου Max

Οι θήκες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν το όνομα του iPhone 14 Plus αντί του αναμενόμενου Max

Όταν η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μεγαλύτερο iPhone, το ονόμασε “Plus”, στη συνέχεια το 2018 άλλαξε σε “Max”. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι μέχρι στιγμής υποθέτουν ότι η νέα κατηγορία iPhone – ένα μεγάλο μοντέλο που δεν είναι Pro – θα ονομάζεται “iPhone 14 Max”.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι αλήθεια. Ο Leakster Tommy Boi ανακάλυψε προστατευτικές θήκες για ένα «iPhone 14 Plus». Μπορείτε να δείτε μερικές από τις επιλογές εδώ. Φυσικά, πρόκειται για κατασκευαστή θήκης τρίτου μέρους, επομένως δεν έχει λόγο για το πώς ονομάζει η Apple το νέο της τηλέφωνο.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ονομάσουμε τυχαία την υπόθεση χρησιμοποιώντας ορολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί από το 2017, εκτός εάν οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία υποθέσεων γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε. Η ESR δεν είναι η μόνη που χρησιμοποιεί το όνομα “Plus”, το CASETiFY επίσης απαρίθμησε εν συντομία τις θήκες iPhone 14, συμπεριλαμβανομένης μιας για το 14 Plus.

Με βάση αυτό, η σειρά του 2022 θα είναι η εξής: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Συντονιστείτε στις 7 Σεπτεμβρίου για την επίσημη αποκάλυψη της σειράς iPhone 14.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *