H Meta θα διακόψει την εφαρμογή Facebook Gaming για iOS και Android

H Meta θα διακόψει την εφαρμογή Facebook Gaming για iOS και Android

Η εφαρμογή Facebook Gaming τερματίζεται. Η ομάδα του Facebook Gaming δημοσίευσε ένα μήνυμα στην εφαρμογή Facebook Gaming ειδοποιώντας τους χρήστες και τους streamers ότι η εφαρμογή δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για iOS και Android από τις 28 Οκτωβρίου.

Αν και η εφαρμογή Facebook Gaming θα διαγραφεί από το Google Play Store και το Apple App Store, αυτό δεν είναι το τέλος του Facebook Gaming. Όπως αναφέρει η ομάδα παιχνιδιών του Facebook:

Παρά αυτά τα νέα, η αποστολή μας να συνδέουμε παίκτες, θαυμαστές και δημιουργούς με τα παιχνίδια που αγαπούν δεν έχει αλλάξει και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βρείτε τα παιχνίδια, τους streamers και τις ομάδες σας όταν επισκέπτεστε Παιχνίδι στην εφαρμογή Facebook.

Η Meta δεν έχει παράσχει πληροφορίες σχετικά με το γιατί κλείνει την εφαρμογή Facebook Gaming, αλλά η ανακοίνωση εντός εφαρμογής ακολουθείται από έναν σύνδεσμο προς την ενότητα παιχνιδιών της εφαρμογής Facebook. Η Meta είναι απασχολημένη τον τελευταίο καιρό προσπαθώντας να βελτιώσει την εμπειρία της εφαρμογής Facebook και να ενισχύσει την αφοσίωση, δοκιμάζοντας νέες δυνατότητες για τη βελτίωση της εμπειρίαςκαι εισάγοντας νέους τρόπους για τους δημιουργούς περιεχομένου να κερδίζουν χρήματα, οπότε ίσως αυτή η τελευταία αλλαγή να είναι μέρος αυτής της ευρύτερης ώθησης.

Το μήνυμα της ομάδας παιχνιδιών του Facebook περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν τα δεδομένα αναζήτησης της εφαρμογής παιχνιδιών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *