To Twitter παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο κουμπί επεξεργασίας

To Twitter παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο κουμπί επεξεργασίας

Το Twitter είπε ότι οι συνδρομητές του επί πληρωμή θα είναι οι πρώτοι στη σειρά που θα χρησιμοποιήσουν το κουμπί επεξεργασίας.

Ο γίγαντας των social media ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει επιτέλους το πολυαναμενόμενο κουμπί επεξεργασίας στη διεπαφή του. Οι χρήστες επικρίνουν εδώ και καιρό το κοινωνικό δίκτυο για την απαγόρευση μιας βασικής λειτουργίας που πολλοί θα χρησιμοποιούσαν για να διορθώσουν ορθογραφικά λάθη.

«Δεδομένου ότι αυτή είναι η πιο απαιτούμενη λειτουργία μας μέχρι σήμερα, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πρόοδό μας και να σας ενημερώσουμε ότι, ακόμα κι αν δεν είστε σε μια δοκιμαστική ομάδα, όλοι θα μπορούν να δουν αν ένα Tweet έχει υποστεί επεξεργασία», έγραψε το Twitter σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Ωστόσο, η λειτουργία επεξεργασίας θα έχει ορισμένα όρια. Πιθανότατα για να αποφευχθεί ένα τσουνάμι παραπληροφόρησης, το Twitter είπε ότι οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργαστούν τα tweets τους τα πρώτα 30 λεπτά μετά τη δημοσίευση.

Τα επεξεργασμένα tweets θα ακολουθούνται από ενδείξεις ότι το κείμενο τροποποιήθηκε. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κλικ στην ετικέτα και να δουν πώς ήταν η αρχική ανάρτηση.

«Για το πλαίσιο, το χρονικό όριο και το ιστορικό εκδόσεων παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Βοηθούν στην προστασία της ακεραιότητας της συνομιλίας και δημιουργούν μια δημόσια προσβάσιμη εγγραφή των όσων ειπώθηκαν», έγραφε η ανάρτηση στο blog.

Ενώ η λειτουργικότητα είναι μια καινοτομία στο Twitter, σχεδόν κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, Reddit και Pinterest, προσφέρει εδώ και χρόνια λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να επεξεργάζονται αναρτήσεις.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές του Twitter Blue θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν το προνόμιο να διορθώνουν γραμματικά λάθη που έχουν κάνει. Το Twitter Blue είναι μια συνδρομή επί πληρωμή που κοστίζει στους χρήστες μηνιαία χρέωση 4,99 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *