Η Samsung κυκλοφορεί το Android 12L με OneUI 4.1.1 σε παλαιότερα πτυσσόμενα  

Η Samsung κυκλοφορεί το Android 12L με OneUI 4.1.1 σε παλαιότερα πτυσσόμενα  

H Samsung χρησιμοποιεί τώρα την ενημέρωση OneUI 4.1.1 με Android 12L στο Galaxy Z Flip3 και Z Fold3.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει λήψη 1.500 MB και φέρνει μια δέσμη βελτιώσεων για αναδιπλούμενα τηλέφωνα, όπως βελτιωμένη λειτουργία πολλαπλών εργασιών με μια νέα γραμμή εργασιών, καθώς και επιλογές όπως αλλαγή του φόντου κλήσης, καλύτερη αναζήτηση, μια επιλογή προσαρμογής της ομαλότητας της κίνησης. Περιλαμβάνεται επίσης η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας της 1ης Αυγούστου.

Τα παλαιότερα Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip είναι όλα στη σειρά για να αποκτήσουν και το νέο υλικολογισμικό.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Android 12L και του OneUI 4.1.1 είναι η νέα γραμμή εργασιών, η οποία εμφανίζεται αυτόματα όταν βρίσκεστε στο συρτάρι εφαρμογών ή στην οθόνη εφαρμογών και σας επιτρέπει να μεταπηδάτε γρήγορα από εφαρμογή σε εφαρμογή, να ανοίγετε γρήγορα εφαρμογές σε διαχωρισμένη οθόνη προβάλετε και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας ζεύγη διαίρεσης οθόνης και ανοίξτε τα απευθείας.

Υπάρχει μια νέα κίνηση με δύο δάχτυλα για εναλλαγή μεταξύ πλήρους και διαχωρισμένης οθόνης – απλώς σύρετε προς τα μέσα από την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά ή από το κάτω μέρος της οθόνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *