Διαρροές Apple Watch Pro σε renders που βασίζονται σε CAD  

Διαρροές Apple Watch Pro σε renders που βασίζονται σε CAD  

H Apple ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την παραδοσιακή ετήσια εκδήλωση του Σεπτεμβρίου αυτή την Τετάρτη και αναμένεται να αποκαλύψει τη νέα οικογένεια iPhone 14 μαζί με νέα smartwatches. Ένα από αυτά, το προσωρινά ονομαζόμενο Apple Watch Pro, θα ήταν το κορυφαίας ποιότητας, πιο «Pro» φορετό που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία.

Και σήμερα, λιγότερο από 48 ώρες πριν από την επίσημη αποκάλυψή του, το Apple Watch Pro έχει παγιδευτεί σε ορισμένα renders που βασίζονται σε CAD. Δείχνουν ένα πιο ογκώδες μοντέλο από τις προηγούμενες επαναλήψεις του Apple Watch και οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα έχει θήκη 47 ή 49 mm και οθόνη σχεδόν 2″ που θα είναι προφανώς επίπεδη, για να το προστατεύει καλύτερα από τις κρούσεις.

Apple Watch Pro CAD-based renders
Apple Watch Pro CAD-based renders
Apple Watch Pro CAD-based renders
Apple Watch Pro CAD-based renders
Apple Watch Pro CAD-based renders

Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως λένε οι εικασίες, αυτή θα είναι μια συσκευή που θα στοχεύει στον ανταγωνισμό με τους τύπους Garmin – ένα φορετό για αθλητές και άτομα που τους αρέσει να κάνουν πράγματα σε εξωτερικούς χώρους. Εξ ου και το μεγαλύτερο μέγεθος και πιθανώς αυξημένη στιβαρότητα. Έχει ακόμη και ένα επιπλέον κουμπί στην αριστερή πλευρά, αν και αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές σε τι χρησιμεύει.

Το μεγαλύτερο μέγεθος θα επιτρέψει μεγαλύτερη μπαταρία και σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, το Watch Pro θα έχει περίβλημα από τιτάνιο και λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Όλα αυτά μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά, ωστόσο, καθώς η φημολογούμενη τιμή για αυτό το έξυπνο ρολόι είναι $900 έως $1.000.

Εάν για κάποιο λόγο το Apple Watch Pro (ή όπως αλλιώς πρόκειται να ονομαστεί) δεν ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα, τότε υπάρχει πάντα η εκδήλωση της Apple τον Οκτώβριο για να φροντίσει γι’ αυτό – αυτό είναι όταν τα νέα tablet και οι υπολογιστές γενικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας , και μπορεί να είναι το ίδιο και φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *