Η Google ωθεί την πρώτη ενημερωμένη έκδοση κώδικα Android 13 για Pixels με διορθώσεις Bluetooth, μπαταρίας και διεπαφής

Η Google ωθεί την πρώτη ενημερωμένη έκδοση κώδικα Android 13 για Pixels με διορθώσεις Bluetooth, μπαταρίας και διεπαφής

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Google άρχισε να κυκλοφορεί τη μηνιαία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας. Η κυκλοφορία αυτού του μήνα συμπίπτει με την πρώτη ενημέρωση κώδικα από τότε που έφτασε η δημόσια έκδοση του Android 13 για όλα τα υποστηριζόμενα τηλέφωνα Google Pixel. Αυτή η ενημέρωση φέρνει ένα σωρό διορθώσεις για ζητήματα που συνοδεύουν την ενημέρωση Android 13.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα θα αντιμετωπίσει την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας που προκαλείται από ορισμένες ταπετσαρίες και θα διορθώσει ένα πρόβλημα όπου η ασύρματη φόρτιση δεν ενεργοποιούνταν υπό ορισμένες συνθήκες. Υπάρχει επίσης μια επιδιόρθωση για τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα σφάλμα συνδεσιμότητας Bluetooth που περιστασιακά δεν επέτρεπε σε ορισμένες συσκευές να συνδεθούν και μια επιδιόρθωση για ένα σφάλμα που έκανε ορισμένες ειδοποιήσεις να μην εμφανίζονται σωστά στην οθόνη κλειδώματος.

Η ενημέρωση αυτού του μήνα κυκλοφορεί τώρα στα Pixel 4 (4 XL), 4a, 4a (5G), Pixel 5, 5a, Pixel 6και 6 Pro με τον αριθμό έκδοσης TP1A.220905.004. Η Google λέει ότι το Pixel 6a θα λάβει την ενημέρωση Σεπτεμβρίου αργότερα αυτόν τον μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *