Η Apple αποκαλύπτει το νέο Apple Watch Series 8, Apple Watch SE και Apple Watch Ultra

Η Apple αποκαλύπτει το νέο Apple Watch Series 8, Apple Watch SE και Apple Watch Ultra

Η Apple πραγματοποίησε την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου σήμερα όπου παρουσίασε το Apple Watch Series 8, το νέο Apple Watch SE και το Apple Watch Ultra. Η πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι το Apple Watch Ultra, το οποίο φέρνει μια εντελώς νέα κατηγορία στη σειρά Apple Watch. Το νέο ρολόι των 799 $ απευθύνεται ακριβώς σε όσους αναζητούν μια περιπέτεια με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και τον στιβαρό σχεδιασμό του.

Στην κεντρική ομιλία, η Apple τόνισε ορισμένες δροσερές δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο Apple Watch Ultra. Αξιοσημείωτη ήταν η πυξίδα, η οποία επιτρέπει στους τυχοδιώκτες να ορίζουν σημεία και επίσης να κάνουν πίσω με βάση τα δεδομένα GPS τους. Εάν βρίσκεστε στην έρημο με λίγα χαρακτηριστικά ορόσημα, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πώς να επιστρέψετε στο σημείο που ξεκινήσατε. Με το Apple Watch Ultra, μπορείτε να ορίσετε σημεία διαδρομής GPS και να λάβετε μια διαδρομή για να σας δείξει πώς να επιστρέψετε σε αυτά τα σημεία.

Για να διασφαλίσετε ότι έχετε διαθέσιμα σημεία ανά πάσα στιγμή, το Apple Watch Ultra διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, ικανή για 36 ώρες κανονικής χρήσης. Χρησιμοποιώντας μια ρύθμιση χαμηλής κατανάλωσης, μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε 60 ώρες. Η Apple θα κυκλοφορήσει αυτό το premium ρολόι με τρεις νέες μπάντες κατάλληλες για εξωτερικούς χώρους – Trail Loop, Alpine Loop και Ocean Band.

Συζητώντας το νέο Apple Watch Ultra, ο Jeff Williams, Chief Operating Officer της Apple, δήλωσε:

«Εμπνευσμένοι από εξερευνητές και αθλητές από όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε μια εντελώς νέα κατηγορία Apple Watch σχεδιασμένη για νέα και ακραία περιβάλλοντα — είναι η πιο ανθεκτική και ικανή Apple Watch ακόμα. Το Apple Watch Ultra είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεπεράσουν τα όριά τους με περιπέτεια, αντοχή και εξερεύνηση».

Το Apple Watch Ultra είναι εξαιρετικό για δύτες, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί υποβρύχια σε βάθος έως και 40 μέτρα και συνοδεύεται από μια εφαρμογή που ονομάζεται Oceanic+ που μετατρέπει το ρολόι σε υπολογιστή κατάδυσης. Παρέχει σχεδιασμό κατάδυσης, μετρήσεις, οπτικές και απτικές ειδοποιήσεις, αναλογία ανάβασης και πολλά άλλα. Ένα ημερολόγιο καταδύσεων στην εφαρμογή θα συγχρονιστεί επίσης αυτόματα με το iPhone σας.

Τόσο στο Ultra όσο και στο Series 8, η Apple παρουσίασε το Cycle Tracking, το οποίο χρησιμοποιεί ανίχνευση θερμοκρασίας για να παρέχει βελτιωμένες προβλέψεις περιόδου. Εάν το λογισμικό παρατηρήσει μια απόκλιση στον κύκλο του χρήστη, θα ειδοποιήσει τον χρήστη, καθώς θα μπορούσε να είναι σημάδι μιας κατάστασης υγείας. Επιπλέον, αυτές οι συσκευές διαθέτουν ανίχνευση σφαλμάτων, η οποία θα καλεί αυτόματα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με την τοποθεσία σας, εάν δεν απαντήσετε εντός 10 δευτερολέπτων. Οι λεπτομέρειες κοινοποιούνται επίσης σε μια επαφή έκτακτης ανάγκης.

Οι προπαραγγελίες ανοίγουν σήμερα, με διαθεσιμότητα στα καταστήματα στις 23 Σεπτεμβρίου. Όσοι αγοράσουν ένα από τα ρολόγια θα λάβουν τρεις μήνες Apple Fitness+.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *