Το Twitter θα σας επιτρέψει σύντομα να επεξεργάζεστε tweets, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα

Το Twitter θα σας επιτρέψει σύντομα να επεξεργάζεστε tweets, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα

Πριν από λίγες ημέρες, το Twitter επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει τη δημόσια δοκιμή επεξεργάσιμων tweets. Η πολυαναμενόμενη ικανότητα βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό. Οι φήμες για αυτό άρχισαν να κυκλοφορούν για πρώτη φορά το 2018. Ωστόσο, μόλις τον Απρίλιο του 2022 το Twitter επιβεβαίωσε ότι η λειτουργία βρίσκεται υπό ενεργό ανάπτυξη. Σήμερα, μοιράστηκε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα επεξεργάσιμα tweets.

Το Twitter σημείωσε ότι στην αρχική του κατάσταση, η πλατφόρμα θα σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το tweet σας το πολύ πέντε φορές. Επιπλέον, όλες αυτές οι αλλαγές θα πρέπει να πραγματοποιούνται εντός 30 λεπτών από το αρχικό tweet. Είναι σαφές ότι αυτά τα όρια έχουν τεθεί σε ισχύ για να εμποδίσουν τους χρήστες να κάνουν κατάχρηση της δυνατότητας.

Εάν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί, κάποιοι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαν να γίνουν κατάχρηση των επεξεργάσιμων tweets είναι εάν ένας κακόβουλος ηθοποιός επεξεργαζόταν ένα viral tweet για να διαδώσει παραπληροφόρηση ή απάτες κρυπτονομισμάτων. Φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα κακής χρήσης των επεξεργάσιμων tweets, αλλά το Twitter πιθανότατα ελπίζει ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων.

Μια άλλη προειδοποίηση που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι τα επεξεργάσιμα tweets θα είναι αρχικά διαθέσιμα μόνο στους συνδρομητές του Twitter Blue. Ωστόσο, μια νέα πληροφορία που αποκάλυψε η εταιρεία σήμερα είναι ότι το χαρακτηριστικό θα φτάσει πρώτα στη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια στην Αυστραλία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Πράγματι, το Twitter ανέφερε επίσης ότι ο περιορισμός των πέντε επεξεργασιών-εντός 30 λεπτών μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα μοτίβα χρήσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *