Η Google θα προσφέρει σύντομα έναν εύκολο τρόπο κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ των δικών σας συσκευών Android  

Η Google θα προσφέρει σύντομα έναν εύκολο τρόπο κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ των δικών σας συσκευών Android  

H Google ανακοίνωσε θα μια σειρά από Android κάνουν τα τηλέφωνα και τα tablet πιο χρήσιμα για πολλούς ανθρώπους. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές είναι για το Nearby Share, την έκδοση της Google του AirDrop της Apple, η οποία θα κάνει τη μεταφορά αρχείων μεταξύ των δικών σας συσκευών Android πολύ δύσκολη. Αφού ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτο-κοινής χρήσης, οι συσκευές σας Android θα δέχονται αυτόματα αρχεία η μία από την άλλη, ακόμα κι αν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Έτσι, μπορεί σύντομα να μην χρειάζεται πλέον να στέλνετε ένα αρχείο από το τηλέφωνό σας στο tablet ή στο Chromebook σας. Η επιλογή αυτοδιαμοιρασμού θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν είναι σαφές πότε θα μπορείτε να δείτε μερικές από τις άλλες πρόσφατα ανακοινωμένες λειτουργίες, οι οποίες περιλαμβάνουν περισσότερες ρυθμίσεις προσβασιμότητας. Το Android διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται ηχητικές ειδοποιήσεις που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά άτομα με κωφούς και βαρήκοους κοινότητα. Όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, μπορεί να ακούει ήχους όπως συναγερμούς πυρκαγιάς, χτυπήματα πόρτας και τρεχούμενο νερό και να ειδοποιεί τον χρήστη για αυτούς με μια οπτική ειδοποίηση ή δόνηση σε τηλέφωνο ή ρολόι. Σύντομα, οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν προσαρμοσμένους ήχους στη βιβλιοθήκη ειδοποιήσεων τους. Θα μπορούν να καταγράφουν ήχο από συσκευές και ούτω καθεξής και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν η συσκευή τους ακούσει ξανά αυτόν τον ήχο.

Το Google TV διαθέτει τώρα μια επιλογή ταινιών με ηχητικές περιγραφές. Μπορείτε να τα βρείτε μέσω του Βοηθού Google λέγοντας “Αναζήτηση ταινιών με ηχητική περιγραφή”. Επιπλέον, η Google προσθέτει μια επιλογή πολλαπλών καρφιτσωμάτων στις βιντεοκλήσεις Meet. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να καρφιτσώσουν ροές από, για παράδειγμα, τον ομιλητή και έναν διερμηνέα νοηματικής γλώσσας — ή ίσως έναν φίλο για να δει την αντίδρασή τους σε αυτό που λέγεται λίγο πιο ξεκάθαρα.

Επιλογές τύπου SharePlay έρχονται επίσης στο Meet. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο YouTube και να παίζετε παιχνίδια με έως και 100 φίλους και μέλη της οικογένειάς σας ταυτόχρονα. Η Google λέει ότι αυτή η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε τηλέφωνα και tablet Android.

Εκτός από αυτές τις αλλαγές, μπορείτε να περιμένετε ενημερωμένα γραφικά στοιχεία του Drive και του Keep, περισσότερους συνδυασμούς Emoji Kitchen στο Gboard και έναν τρόπο να εισάγετε περισσότερα emoji στα μηνύματά σας με ένα πάτημα (ή, με άλλα λόγια, “emojify” οτιδήποτε πληκτρολογείτε) . Στις συσκευές Wear OS, θα υπάρχει ένα νέο πλακίδιο Keep — με την επιλογή υπαγόρευσης σημείωσης ή λίστας ελέγχου — ενώ το Bitmoji του Snapchat έρχεται για να παρακολουθεί πρόσωπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *