Η Microsoft ανανεώνει την αρχική σελίδα του Xbox, θέλει τα σχόλιά σας

Η Microsoft ανανεώνει την αρχική σελίδα του Xbox, θέλει τα σχόλιά σας

Παρόλο που η διεπαφή χρήστη Xbox Home λαμβάνει κάποιες ενημερώσεις κατά καιρούς, οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες που θα έκαναν μια πιο ευχάριστη και χρήσιμη εμπειρία. Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα ανανεώνοντας την αρχική οθόνη.

Η Microsoft περιέγραψε την τελευταία της πρωτοβουλία ως μια πολύμηνη “σειρά πειραμάτων” στην οποία θα διερευνήσει πώς να κάνει την εμπειρία του σπιτιού πιο προσωπική για τον χρήστη, ενώ θα καλύψει επίσης σχόλια και αιτήματα.

Αυτή η διαδικασία δοκιμής θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα με τους Xbox Alpha Skip-Ahead Insiders, οι οποίοι θα αρχίσουν να παρατηρούν κάποιες βελτιώσεις στην ευκολία πρόσβασης, καθώς και διαφορετικές διατάξεις και σχέδια. Ωστόσο, δεν θα λάβουν όλες οι Insiders σε αυτό το δαχτυλίδι τις αλλαγές, μόνο ορισμένοι. Ακολουθούν οι τροποποιήσεις εμπειρίας που υπάρχουν στην πρώτη παρτίδα ενημερώσεων:

  • Η νέα σειρά “Μετάβαση πίσω σε” σάς δίνει γρήγορη πρόσβαση στα πιο πρόσφατα παιχνίδια και τις εφαρμογές σας.
  • Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές εφαρμογές συστήματος, όπως Settings, Store, Search και My Games & Apps με τα δικά τους αποκλειστικά πλακίδια στο Xbox Home.
  • Συνεπής σχεδίαση και οπτικά αναγνωριστικά με ενημερωμένες διατάξεις για να διατηρήσετε την εμπειρία οικεία.
  • Όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα δείτε επιμελημένες κατηγορίες και προτάσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας για παιχνίδια.

Η ιδέα είναι να έχουμε έτοιμο ένα καλύτερο Xbox Home UI έως το 2023. Μέχρι τότε, η Microsoft θα πραγματοποιεί αργά και επαναληπτικά τις αλλαγές και θα συγκεντρώνει σχόλια από τους τελικούς χρήστες. Ο τεχνολογικός γίγαντας του Redmond έχει συστήσει στους παίκτες του Xbox να συμμετάσχουν στην αποκλειστική του subreddit Insider και συμβουλεύει επίσης τη χρήση του κουμπιού “Αναφορά προβλήματος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *