Το νέο στούντιο EA του συνδημιουργού του Halo κάνει ένα αφηγηματικό παιχνίδι Battlefield  

Το νέο στούντιο EA του συνδημιουργού του Halo κάνει ένα αφηγηματικό παιχνίδι Battlefield  

H EA κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το franchise Battlefield .  Σε μια σημερινή ανακοίνωση, η εταιρεία αποκάλυψε τι θα ακολουθήσει για τη σειρά, ένα ολοκαίνουργιο στούντιο επικεντρωμένο στα αφηγηματικά Battlefield και μια μεγάλη αποχώρηση.

To Ridgeline Games είναι το πιο πρόσφατο στούντιο που δημιουργήθηκε κάτω από την ομπρέλα της EA. Halo.  Ο συνδημιουργός και σχεδιαστής του Halo, Marcus Lehto, είναι ο επικεφαλής της ομάδας . Αυτό  σηματοδοτείται ως το τέταρτο στούντιο της EA που ξεκινά να εργάζεται σε νέα Battlefield έργα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα σύγχρονα το παιχνίδια Battlefield, Battlefield 2042 κυκλοφόρησε ως εμπειρία μόνο για πολλούς παίκτες, «παιχνίδια ως υπηρεσία». Η Ridgeline Games κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση, ετοιμάζεται να επεκταθεί στο σύμπαν με μια αφηγηματική καμπάνια. Δεν είναι σαφές εάν αυτή θα είναι μια εμπειρία αποκλειστικά για έναν παίκτη ή θα έχει ακόμα κάποιο είδος σύνδεσης για πολλούς παίκτες (ίσως co-op).

«Είναι μεγάλη τιμή να έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με το DICE και το Ripple Effect και να ηγούμαι της διεύρυνσης της αφήγησης, της αφήγησης και των ευκαιριών ανάπτυξης χαρακτήρων στη Battlefield », προσθέτει ο Lehto.

Η EA είπε επίσης ότι είναι “all-in στο Battlefield”, με τον ιδρυτή Respawn και τον   Vince Zampella , να προσθέτει ότι “με τον Marcus και την ομάδα του στην Ridgeline Games να εντάσσονται στην παγκόσμια ομάδα παγκόσμιας κλάσης που έχουμε ήδη, το Battlefield είναι στην πιο δυνατή θέση για να πετύχεις».

Ωστόσο, η σειρά χάνει έναν από τους βετεράνους της. Μετά από μια 20χρονη καριέρα στο DICE, ο Lars Gustavsson, ο δημιουργικός διευθυντής του Battlefield, φεύγει από το στούντιο. Με αυτό, η ηγετική ομάδα που εργάζεται σε μελλοντικά Battlefield προωθεί τη Rebecka Coutaz στο DICE, τον Christian Grass στο Ripple Effect Studios και τον Alex Seropian στο Industrial Toys.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *