Η Διερμηνεία Γλωσσών είναι πλέον γενικά διαθέσιμη για Microsoft Teams

Η Διερμηνεία Γλωσσών είναι πλέον γενικά διαθέσιμη για Microsoft Teams

Η Microsoft ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα της Διερμηνείας Γλωσσών στις Συνεδριάσεις   Microsoft Teams, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολυεθνικών και πολύγλωσσων εταιρειών και των επιχειρήσεων που εργάζονται σε όλο τον κόσμο και να επικοινωνήσει με το εικονικό κόσμο σε όλες τις γλώσσες ευκολότερο.

Microsoft Teams language interpretation option

Με την πιο πρόσφατη δυνατότητα διερμηνείας γλώσσας, οι επαγγελματίες διερμηνείς θα μπορούν να μετατρέψουν το μήνυμα του ομιλητή σε άλλη γλώσσα χωρίς να το διαταράξουν. Καθώς αυτή η δυνατότητα προσφέρει ταυτόχρονη διερμηνεία, οι συμμετέχοντες των οποίων το μέσο επικοινωνίας δεν είναι η ίδια γλώσσα μπορούν επίσης να συνεργαστούν αποτελεσματικά μεταξύ τους.

Επιπλέον, για να διασφαλιστεί η συμπερίληψη, η γλωσσική διερμηνεία θα επιτρέψει στους χρήστες να ακούν μια σύσκεψη στη γλώσσα που προτιμούν, να συνεργάζονται σε πολύγλωσσες συναντήσεις και να κάνουν προφορικό περιεχόμενο προσβάσιμο σε όλους τους συμμετέχοντες. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, οι διοργανωτές θα μπορούν να προσκαλούν διερμηνείς σε μια σύσκεψη από τις Επιλογές σύσκεψης και οι διερμηνείς θα μπορούν να ξεκινούν τη διερμηνεία αμέσως μετά τη συμμετοχή τους στη σύσκεψη.

Microsoft Teams language interpretation option

Εάν η διερμηνεία γλώσσας είναι ενεργοποιημένη για μια σύσκεψη, οι συμμετέχοντες που συμμετέχουν σε αυτήν θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν ένα γλωσσικό κανάλι για ακρόαση κατά τη διάρκεια της σύσκεψης. Αυτό θα τους επιτρέψει να ακούσουν τη μετάφραση του διερμηνέα πιο δυνατά από τον ομιλητή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, μεταβείτε στην ειδική ιστοσελίδα εδώ.

Προηγουμένως, η Microsoft εισήγαγε επίσης μια δυνατότητα μετάφρασης ανθρώπινης γλώσσας σε πραγματικό χρόνο για προγραμματισμένες συναντήσεις του Teams σε μια προσπάθεια να σπάσει τα γλωσσικά εμπόδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *