Η OnePlus διαφημίζει το έξυπνο ρολόι Nord  

Η OnePlus διαφημίζει το έξυπνο ρολόι Nord  

H OnePlus India άρχισε να διαφημίζει την κυκλοφορία του επερχόμενου έξυπνου ρολογιού Nord.

Ονομάζεται απλά Nord Watch, η συσκευή φαίνεται να έχει τυπικό σχέδιο ρολογιού με τετράγωνη οθόνη, καμπύλο σώμα, προεξέχουσες ωτίδες και ένα κουμπί που μοιάζει με στέμμα. Το σχέδιο του ιμάντα είναι μια απλή ταινία σιλικόνης, που εμφανίζεται εδώ σε μαύρο χρώμα που ταιριάζει με την γκρι εμφάνιση του ρολογιού.

OnePlus teases Nord branded smartwatch

Όσο για το αν αυτό θα είναι ένα πραγματικό smartwatch ή ένα δοξασμένο συγκρότημα γυμναστικής μένει να το δούμε. Η OnePlus συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον όρο “έξυπνο ρολόι” για να περιγράψει το υπάρχον ρολόι OnePlus παρά την έλλειψη έξυπνης λειτουργικότητας που προσφέρεται, επομένως μπορεί απλώς να είναι παρόμοια κατάσταση με το Nord Watch. Όντας μια συσκευή Nord, ωστόσο, θα πρέπει να είναι σημαντικά λιγότερο ακριβή.

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν, με την τρέχουσα κατάσταση να είναι απλώς “Σύντομα κοντά σας”. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, με την κυκλοφορία να πραγματοποιείται είτε στα τέλη αυτού του μήνα είτε στις αρχές Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *