Honor X6 έρχεται με κάμερα 50 MP και μεγάλη μπαταρία

Honor X6 έρχεται με κάμερα 50 MP και μεγάλη μπαταρία

Η σειρά Honor X είναι η κατώτερη σειρά της ανεξάρτητης πλέον μάρκας και μέχρι στιγμής έχουμε δει πέντε τηλέφωνα να φτάνουν στις παγκόσμιες αγορές. Τώρα η Honor Myanmar αποκαλύπτει ένα νέο τηλέφωνο με “μεγάλη οθόνη” και “εξαιρετική μπαταρία” – το Honor X6.

Το τηλέφωνο θα έχει μια εγκοπή σταγόνας στο μπροστινό μέρος, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα τετράγωνο νησί για την τριπλή κάμερα, ένα σχέδιο που έχουμε ήδη δει στο Honor X8 5G. Οι διαρροές πρότειναν ότι αυτή η συσκευή θα έχει κάμερα 50MP και chipset Mediatek. 

Σύμφωνα με μια πηγή από τη Μαλαισία, το Honor X6 θα έχει οθόνη LCD 6,5 ιντσών με ανάλυση HD+. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 12 με Magic UI 6.1 στην κορυφή και το τηλέφωνο θα διαθέτει 4GB ή RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η ρύθμιση της κύριας κάμερας θα περιλαμβάνει δύο 2MP snapper, ενώ η selfie κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 5MP.

Όλες αυτές οι προδιαγραφές φαίνονται σύμφωνες με την αναμενόμενη θέση του τηλεφώνου, ωστόσο ο χρήστης που διέρρευσε δεν έχει καθιερωμένο ιστορικό, οπότε δεν θα λαμβάναμε καμία από αυτές με βεβαιότητα.

Η υποτιθέμενη τιμή είναι 599 MYR, που μεταφράζεται σε περίπου 130 $. Αναμένουμε τουλάχιστον τρία χρώματα – Μαύρο, Μπλε και Λευκό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *