Το Android 13 Beta της Samsung επεκτείνεται στη σειρά Galaxy S21 στις ΗΠΑ

Το Android 13 Beta της Samsung επεκτείνεται στη σειρά Galaxy S21 στις ΗΠΑ

Το Galaxy S22 της Samsung άρχισε να λαμβάνει εκδόσεις beta του Android 13 (One UI 5) στις ΗΠΑ στις αρχές του περασμένου μήνα. Σήμερα, οι εκδόσεις beta για το One UI 5 που βασίζονται στο Android 13 φτάνουν τώρα στα Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+και Galaxy S21 Ultra.

Η ενημέρωση εντοπίστηκε από τον χρήστη του Reddit u/DJStormXZ στο r/GalaxyS21 sub-Reddit. Σύμφωνα με το OP (αρχική αφίσα), οι εκδόσεις beta είναι κατάλληλες μόνο για ξεκλείδωτα μοντέλα που αγοράστηκαν στις ΗΠΑ, αλλά ένας άλλος σχολιαστής ισχυρίστηκε ότι μπόρεσαν να εγκαταστήσουν την ενημέρωση beta σε μια συσκευή T-Mobile. Ως κάποιος με T-Mobile Galaxy S21 Ultra, δεν μπορούσα να δω την κάρτα ενημέρωσης στην εφαρμογή Samsung Members.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κορέα μπόρεσαν να κατεβάσουν την ενημέρωση beta στα τέλη του περασμένου μήνα (την Ινδία πιο πρόσφατα) και η έκδοση beta των ΗΠΑ φαίνεται να είναι ελαφρώς νεότερη έκδοση, με αριθμό G991UEU5ZVIA (για το S21). Οι χρήστες του Reddit εικάζουν ότι αυτό μπορεί να είναι μια έκδοση Beta 2 του Android 13.

Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ και διαθέτετε οποιοδήποτε μοντέλο Samsung Galaxy S21, μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή Samsung Members και να περάσετε μέσα από την επάνω εικόνα banner μέχρι να δείτε μια που αναφέρει ” Πρόγραμμα One UI Beta”. Πατήστε στο banner για να εγγραφείτε και να τραβήξετε την έκδοση beta του Android 13 πριν από τη δημόσια κυκλοφορία. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε ένα Galaxy S21 που είναι κλειδωμένο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *