Το OnePlus 9 και το 9 Pro αποκτούν το OxygenOS 13 Open Beta με βάση το Android 13

Το OnePlus 9 και το 9 Pro αποκτούν το OxygenOS 13 Open Beta με βάση το Android 13

Σήμερα, το OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro από πέρυσι θα δοκιμάσουν το Android 13 για πρώτη φορά δημόσια. Μετά από μερικές εβδομάδες κλειστών δοκιμών beta, η εταιρεία κυκλοφορεί τώρα την πρώτη έκδοση Open Beta του OxygenOS 13 για το δίδυμο.

Όπως ίσως γνωρίζετε, το OxygenOS 13 βασίζεται στο Android 13. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές Αυγούστου παράλληλα με την αποκάλυψη του OnePlus 10T. Η πρώτη Open Beta για τα OnePlus 9 και 9 Pro θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο στη Βόρεια Αμερική και την Ινδία και θα φτάσει στην ΕΕ «στο εγγύς μέλλον».

Όπως πάντα με τέτοιες εκδόσεις, έχετε κατά νου ότι το λογισμικό beta σημαίνει ότι τα πράγματα μπορεί να σπάσουν, να σταματήσουν να λειτουργούν, να κολλήσουν και να είναι υπερβολικά ενοχλητικά παντού. Επομένως, δεν συνιστάται να το δοκιμάσετε στην κύρια συσκευή σας.

Στα γνωστά ζητήματα περιλαμβάνονται οι εκδόσεις της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που δεν λειτουργούν με τις εκδόσεις Open Beta, ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τον φακό και οι ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων που δεν εμφανίζονται όταν καλεί ένα iPhone (!). Αλλά αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, τα ζητήματα που έχει ήδη βρει η OnePlus – πιθανώς υπάρχουν και άλλα που κρύβονται στα βάθη.

Εάν θέλετε να κάνετε το βήμα, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του OxygenOS 12 (κατασκευή C.63). Στη συνέχεια, ακολουθήστε τον οδηγό που υπάρχει στην Πηγή που συνδέεται παρακάτω, αλλά σημειώστε ότι η εναλλαγή στην έκδοση Open Beta θα διαγράψει όλα τα περιεχόμενα του τηλεφώνου. Επομένως, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας πριν συνεχίσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *