Το Huawei Mate 50 Pro κυκλοφορεί διεθνώς με κάμερα μεταβλητού διαφράγματος XMAGE  

Το Huawei Mate 50 Pro κυκλοφορεί διεθνώς με κάμερα μεταβλητού διαφράγματος XMAGE  

To Huawei Mate 50 Pro έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα στις αρχές του μήνα και σήμερα κάνει το διεθνές ντεμπούτο του. Το τηλέφωνο διαθέτει μεγάλη οθόνη με εγκοπή, κύρια κάμερα 50MP με τεχνολογία απεικόνισης XMAGE και μεταβλητό διάφραγμα.

Huawei Mate 50 Pro launches internationally with XMAGE camera and 10-stop aperture

Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8+ Gen 1, αλλά έχει απενεργοποιημένες τις δυνατότητές του 5G λόγω των κυρώσεων των ΗΠΑ. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, δεν υπάρχει Gorilla Glass – η Huawei χρησιμοποίησε ένα γυαλί Kunlun πάνω από το OLED 6,74”.

Το Mate 50 Pro διαθέτει δορυφορική συνδεσιμότητα στην Κίνα, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμη στο παγκόσμιο μοντέλο, καθώς χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Beidou Satellite Message 3. Μια άλλη διαφορά μεταξύ παγκόσμιων και τοπικών μονάδων είναι η διεπαφή χρήστη που είναι το EMUI 13, αντί για το Harmony OS 3.0.

Huawei Mate 50 Pro launches internationally with XMAGE camera and 10-stop aperture

Οι διεθνείς αγορές θα αποκτήσουν το Huawei Mate 50 Pro σε Ασημί ή Μαύρο με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο για 1.299 €. Υπάρχει επίσης μια επιλογή Leather Orange με μνήμη 8/512 GB και τιμή 1.399 €. Η διαθεσιμότητα θα εξαρτηθεί από την αγορά.

Σε μια τηλεδιάσκεψη με τα μέσα ενημέρωσης, εκπρόσωπος της Huawei επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για τη διεθνή διαθεσιμότητα του βανίλια Mate 50, ενώ τα Mate 50E και Mate 50 RS Porsche Design σίγουρα δεν θα ξεφύγουν από την Κίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *