Οι φημολογούμενες προδιαγραφές του Pixel 7 δείχνουν μικρή απόκλιση από το Pixel 6

Οι φημολογούμενες προδιαγραφές του Pixel 7 δείχνουν μικρή απόκλιση από το Pixel 6

 Το Pixel 6 ανακοινώθηκε στα μέσα Οκτωβρίου 2021 και τώρα ο διάδοχός του είναι προ των πυλών – αλλά αν γίνονται πιστευτές οι φήμες, θα είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο.

Το Pixel 7 θα διαθέτει το νέο Tensor G2 , το οποίο θα φέρει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις στη GPU, την NPU, το μόντεμ και άλλο υλικό, βασικά τα πάντα εκτός από την CPU. Πιθανότατα δεν θα δημοσιεύει εντυπωσιακές βαθμολογίες δοκιμών, αλλά θα προσφέρει επιτάχυνση υλικού για το λογισμικό της Google, το οποίο είναι πιο σημαντικό για την εμπειρία Pixel.

Όσον αφορά το υπόλοιπο τηλέφωνο, ο χρήστης Yogesh Brar δημοσίευσε ένα κερδοσκοπικό φύλλο προδιαγραφών, το οποίο μοιάζει σαν ένα παιχνίδι «εντοπίστε τη διαφορά». Ξεκινά με οθόνη OLED 6,3” με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Αυτό είναι ένα δέκατο της ίντσας μικρότερο από την οθόνη του Pixel 6, αλλά εκτός από αυτό είναι βασικά το ίδιο. Μια οθόνη 90 Hz σε μια σχεδόν κορυφαία συσκευή το 2023 δεν θα φαίνεται εντυπωσιακή.

Στη συνέχεια, η κάμερα – κύρια 50MP και εξαιρετικά ευρεία 12MP, χρησιμοποιώντας τους ίδιους αισθητήρες GN1 και IMX381, αντίστοιχα. Η κάμερα selfie φέρεται να έχει αύξηση στα 11MP (από 8MP), η οποία θα έχει αυτόματη εστίαση (ο νέος αισθητήρας Samsung 3J1 έχει PDAF). Και όπως μπορείτε να δείτε από τις επίσημες εικόνες, το νέο μοντέλο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη σχεδίαση “visor”, απλά η χρωματική παλέτα είναι διαφορετική φέτος.

Pixel 7 in Obsidian
Pixel 7 in Lemongrass
Pixel 7 in Snow

Pixel 7 σε Obsidian, Lemongrass και Snow (επίσημες εικόνες)

Το Pixel 7 αναμένεται να έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.700mAh περίπου, όχι πολύ μακριά από την επίσημη βαθμολογία των 4.614mAh της μπαταρίας Pixel 6. Επίσης, η υποστήριξη φόρτισης αναφέρεται ως 30W, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένας αστερίσκος δίπλα σε αυτό. Παρά την πρώιμη σύγχυση σχετικά με το θέμα, τα δύο τηλέφωνα 6 και 6 Pro φορτίζουν με 21-W, όχι 30 W.

Αναφέραμε ήδη το chipset G2, το νέο μοντέλο υποτίθεται ότι θα συνοδεύεται και από το τσιπ ασφαλείας Titan, πιθανώς μια νέα έκδοση. Το γιατί δεν ενσωματώθηκε στο G2 είναι ασαφές.

Το τηλέφωνο φέρεται να έχει ρυθμιστεί με 8 GB μνήμης RAM και θα προσφέρει δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης 128 GB ή 256 GB, όπως πέρυσι. Θα κυκλοφορήσει με Android 13, φυσικά, αλλά τα τρέχοντα Pixel θα ενημερωθούν γρήγορα σε αυτήν την έκδοση.

Τα Pixel 7 και 7 Pro θα ανακοινωθούν στις 6 Οκτωβρίου και θα τεθούν σε προπαραγγελία την ίδια ημέρα (η πιθανή ημερομηνία αποστολής είναι η 13 Οκτωβρίου). Τα δύο μοντέλα φημολογείται ότι κοστίζουν το ίδιο με τους προκατόχους τους, δηλαδή 600 $ για το Pixel 7 (και 900 $ για το Pro). Για πρώτη φορά σε λίγα χρόνια, τα κορυφαία μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην Ινδία, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη την τιμή για αυτήν την περιοχή. Αναμένετε επίσης να δείτε το Pixel Watch και ένα tablet Pixel την 6η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *